Nilson beds

The Dutch Bedroom

Nilson Beds schittert tijdens de Design Week in Milano dit jaar. Midden in de bruisende  designstad staat The Dutch Bedroom in het Palazzo dei Giureconsulti op het designevent Masterly. Dé plek voor Nederlands talent.

20 jaar Nilson
Twintig jaar geleden schetsten Rijndert & Marleen aan de keukentafel hun eerste bed. Het werd een samensmelting van natuurlijk slaapcomfort en spraakmakend design. Inmiddels is Nilson uitgegroeid tot een toonaangevend merk van luxe bedden. De hoogste tijd om ook de internationale markt van het slapen te veroveren.

The Dutch Bedroom
Nilson presenteert met grote trots The Dutch Bedroom tijdens de Milano Design Week. Een iconisch slaapkamerconcept dat gezamenlijk tot stand is gekomen met meesters in design; Wolterinck, Maretti, Alphenberg en Indivipro.

Design bed Sea
Middenin The Dutch Bedroom staat het fenomenale bed Sea Large, ontworpen door Wolterinck en uitgevoerd in exclusieve stoffen van het Italiaanse merk Loro Piana. Comfort en design komen samen om een ongeëvenaarde slaapervaring te bieden. Gestyled met het nieuwste bedlinnen van Nilson by Wolterinck; Montefili en Inizio.

Dutch design
De slaapkamer in het Palazzo wordt subliem verlicht en krijgt de juiste sfeer door prachtige lampen van Maretti. De verlichting zorgt ervoor dat elke nuance tot leven komt in The Dutch Bedroom. De prachtige lederen kamerschermen van Alphenberg creëren een intieme sfeer in The Dutch Bedroom. Dit Nederlandse merk staat bekend om zijn luxe assortiment lederen interieurtoepassingen. De hoogwaardige vloerkleden en gordijnen van Indivipro zorgen voor de warme, aangename atmosfeer en maken The Dutch Bedroom compleet tot een exclusief geheel. 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Slaapkamertrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist