Nilson Beds The Elements

door Monique des Bouvrie

De samenwerking tussen Nilson en interior designer Monique des Bouvrie resulteerde in 'The Elements': een eigentijds slaapkamerconcept voor particulieren en hotels.

Unieke samenwerking
Monique over Nilson: "Met Nilson heb ik al jarenlang een hele fijne samenwerking. Onze klanten houden van duurzame kwaliteitsproducten. Daarom ga ik voor slaapcomfort altijd naar de showroom van Nilson in Amersfoort. Nilson gebruikt hoogwaardige natuurlijke materialen voor het beste slaapcomfort. Alle onderdelen uit de collectie 'The Elements' worden op ambachtelijke wijze door Nederlandse vakmensen van Nilson gemaakt."

Collectie The Elements
De collectie is samengesteld met unieke, hoogwaardige materialen en handgemaakt in Nederland. Een comfortabel hotelbed gecombineerd met een exclusief hoofdbord, bedbank en nachtkastjes. Uitgevoerd in wit of zwart metaal met natuurlijk webbing en marmer. Bezoek de Nilson showroom in Amersfoort of Studio des Bouvrie in Naarden om de complete collectie te bekijken.

Bedlinnen The Elements
Speciaal voor ‘The Elements’ heeft Monique gekozen voor wit satijnen bedlinnen en een luxe hotelsprei. Het dekbedovertrek en de kussenslopen zijn voorzien van speciaal borduursel en kunnen naar wens op maat worden gemaakt.

Over Nilson
Nilson is al 20 jaar gespecialiseerd in hoogwaardig slaapcomfort. Alle bedden worden op maat gemaakt van de beste (natuurlijke) materialen en vormgegeven door topontwerpers. De bedden worden met de hand in Nederland geproduceerd. Nilson biedt een uniek concept door een complete collectie hoogwaardig slaapcomfort met luxe bedden en hoofdborden en accessoires zoals meubelen, dekbedden, kussens en bedlinnen. Tot de doelgroep behoren klanten uit binnen- en buitenland: interieurarchitecten, hotels en particulieren. Inmiddels zijn ruim 50 hotels wereldwijd voorzien van luxe Nilson bedden.

Over Monique des Bouvrie
Monique des Bouvrie is ontwerper, creatief directeur en medeoprichter van Studio des Bouvrie. Haar designs zijn te zien in tal van magazines, boeken en televisieprogramma’s. Monique staat bekend om haar eclectisch stijl in zowel residentiele als commerciële projecten. Door de persoonlijkheid van haar opdrachtgevers te combineren met esthetiek, functionaliteit en kunst creëert ze opmerkelijke projecten.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Slaapkamertrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist