Natural beds

betaalbaar ecologisch topcomfort


Natural-beds is het ideale product voor mensen die de voorkeur geven aan hoogwaardige eco-kwaliteit, maar daarvoor niet het volle pond willen betalen.

Zo bedragen de prijzen van een compleet bed van 3.500 tot 5.999 euro en een matras is verkrijgbaar vanaf  990 euro. Natural-beds is een nieuw Nederlands initiatief van duurzaam en biologisch slapen met Vital Bedden uit Zwaag als productiecentrum.

 

 

Natural-beds: een unieke formule in ecologisch slaapcomfort

Natural-beds ontwikkelde onder andere een flexibel veersysteem in de matrassen, verrijkt met ongebleekt biologisch katoen, biologische wol, vlas en paardenhaar. Een volstrekt natuurlijke omgeving die garant staat voor ongekend comfort en een zeer duurzame slaapomgeving. De honderd procent biologische katoenen tijk is eveneens op ecologische en fairtrade-voorwaarden ontwikkeld.

 

Complete collectie op fairtrade-voorwaarden ontwikkeld

Alle natuurlijke materialen zijn Öko-Tex 100 gecertificeerd, hetgeen een garantie inhoudt voor de natuurzuivere en gifvrije kwaliteit van het gebruikte materiaal. Naast matrassen, boxsprings, (kinder) ledikanten is ook bedlinnen en beddegoed op biologische basis verkrijgbaar, zowel voor kinderen als voor volwassenen. De blank houten bodems zijn gelakt met speciale gifvrije verven, op basis van hernieuwbare grondstoffen, zoals lijnolie, harsen en plantaardige pigmenten.

 

Wie prijs stelt op een slaapomgeving die afstand neemt van alles wat kunstmatig en milieubelastend is, heeft met natural-beds een unieke mogelijkheid.


Kijk voor meer informatie op: www.natural-beds.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist