Made.com

The curator collection

Breng je meer tijd door in je slaapkamer dan normaal? Of je nu aan het bingen bent of wat slaap moet inhalen – een opgeruimde, stijlvolle ruimte maakt het makkelijker om te ontspannen. En het wordt des te makkelijker met de nieuwe designs van het toonaangevende lifestyle merk MADE.COM. De designs uit The Curator collectie zijn rijk in materiaal, silhouet en kleur en zullen je slaapkamer naar een hoger niveau tillen. Tijd voor een make-over?

The curator
De nieuwe slaapkamer designs zijn onderdeel van the Curator collectie. De stijl is stoer, maximalistisch en in de slaakamer subtiel van kleur. Statige silhouetten in klassiek mangohout combineren moeiteloos met decoratieve accenten zoals abstracte patronen. En vergeet het comfort niet (het belangrijkste). Want met de dekbedsets en kingsizebedden wordt het onmogelijk om niet meer te snoozen en die laatste afleveringen van je favoriete serie niet te bingen. Kortom, een aanbod waar je slaapkamer naar hunkert.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Slaapkamertrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist