M Line Slow Motion-matrassen

Unieke eigenschappen

Het visco-elastisch schuim van M Line® vormt zich exact naar de contouren van uw lichaam. Door de unieke samenstelling reageert het visco-elastisch M Line®-materiaal sneller. Hierdoor voelen matrassen van M Line® meteen comfortabel aan en kost draaien en uit bed stappen minder energie. Ingebouwde comfortzones bieden extra ondersteuning en zorgen voor een ergonomische houding van uw wervelkolom. En omdat een M Line®-matras steeds terugveert in zijn originele vorm, hoeft u ze nooit om te draaien.FleXnet-Supportsysteem®

De heupzone van alle M Line®-matrassen is voorzien van een FleXnet-Supportsysteem®. Deze zorgt zowel in zittende als liggende positie voor extra ondersteuning van uw onderrug en heup. Het FleXnet werkt in de Slow motion III- en IV-matrassen samen met de gepatenteerde schokdempers. Hierdoor ervaart u een uiterst stabiele ondersteuning en helpen de schokdempers u bij het draaien en uit bed stappen.

Optimale klimaatbeheersing en hygiëne tijdens uw slaap
Elke nacht verliest u gemiddeld een halve liter vocht door transpiratie en ademhaling. En omdat u nogal wat uurtjes in bed doorbrengt is een goede hygiëne dus belangrijk.
Door de open celstructuur 'ademen' M Line matrassen. In combinatie met het lucht- en vochtlabyrint zorgt deze open celstructuur voor een uitstekende ventilatie en
afvoer van lichaamsvocht. Bovendien zorgt de unieke HCC®-technologie voor de beste hygiëne terwijl u slaapt.

Hygienic Climate Control®, hygiene ten top!
De M Line®-matrassen bieden u een gezond en fris slaapklimaat! M Line® maakt hiervoor gebruik van de unieke Hygienic Climate Control®-technologie (HCC®) die door zijn hygiënische werking ook bij veel ziekenhuizen wordt ingezet. De speciaal voor M Line® ontwikkelde Soft & Fresh®-tijk heeft hierdoor een permanente antibacteriële werking, die ook na veelvuldig wassen actief blijft. De tijk is snel en gemakkelijk afritsbaar en kan gewassen worden op 60°C. Ook de kernen van alle M Line®-matrassen zijn voorzien van de zogenoemde HCC®-technologie. Samen met de tijk biedt dit bescherming tegen de huisstofmijt, schadelijke bacteriën, schimmelgroei en onaangename geuren. Zo geniet u van een heerlijke frisse en hygiënische nachtrust.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over M Line?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist