M Line slaapsystemen

paralympisch kampioene Marlou van Rhijn wordt nieuw boegbeeld

De Nederlandse beddenfabrikant M Line is trots te mogen melden dat paralympisch kampioene Marlou van Rhijn het nieuwe boegbeeld wordt van M Line. “We zijn er zeer content mee dat M Line wederom een groot kampioene aan zich verbindt, waarmee we eens te meer onderstrepen dat M Line hét slaapsysteem is voor topsporters”, aldus Jaap Westland, directeur van M Line. “Kwalitatief gezien gaat M Line voor het hoogst haalbare, ditzelfde geldt voor Marlou van Rhijn. We zijn enorm trots dat zij vertrouwt op ons product en daarmee het gezicht wordt van het merk M Line. We hebben in het verleden al vele Nederlandse topsporters voorzien van onze slaapsystemen en het blijft speciaal om te mogen werken voor mensen met zo’n kritische kijk op nachtrust.”Slaap is de meest onderschatte training
M Line slaapsystemen kenmerken zich door de ultieme drukverlagende eigenschappen, waardoor het zich exact naar de contouren van het lichaam vormt. Het lichaam neemt een ontspannen houding aan, spieren en zenuwen worden minder belast en de bloedsomloop wordt gestimuleerd. Hierdoor slaap je rustiger en heb je meer energie voor de dag. Een uniek slaapconcept, bij uitstek geschikt voor topsporters. Paralympisch kampioene Marlou van Rhijn beaamt dit. “Voor mij als individueel atlete telt iedere honderdste van een seconde, daarom sta ik dagelijks op de atletiekbaan om het onderste uit de kan te halen. Slaap is misschien wel het meest onderschatte aspect van de ideale training. Vandaar dat ik blij ben in M Line mijn vaste trainingsmaatje te hebben gevonden.”

Marlou van Rhijn
Marlou van Rhijn zal deze zomer voor het eerst in de reclamecampagnes van M Line te zien zijn. In het verleden gingen de Olympisch kampioenen Mark Tuitert en Epke Zonderland haar voor. Marlou van Rhijn, ook wel bekend als de ‘Blade Babe’, maakt deel uit van het Dutch Parathletics Team. Marlou veroverde op de Olympische spelen 2012 in London een zilveren medaille op de 100 meter in 13,32 seconde, om vervolgens enkele dagen later de kroon op haar deelname te zetten met een gouden medaille op de 200 meter in 26,18 seconde. Met deze tijd heeft ze inmiddels 3 wereldrecords op haar naam staan. Voor de komende Olympische spelen in Rio de Janeiro wordt Marlou weer gezien als één van de grootste kanshebbers op een medaille!

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over M Line?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist