M Line Bedden

Rust uit terwijl u zweeft

Ons dagelijks leven wordt steeds intensiever. Er wordt steeds meer van ons gevraagd. We maken langere dagen en slapen in verhouding steeds korter. Om dit leven vol te houden en ervan te genieten moeten we onze nachtrust optimaal benutten. Door de unieke drukverlagende eigenschappen slaapt u op een slaapsysteem van M Line® dieper en draait u minder. Zo haalt u het maximale uit de nacht en heeft u overdag meer energie.

Topsporters slapen op M Line
Topsporters zijn altijd op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen, die bijdragen aan een betere prestatie. Zo probeerden zij de klapschaats, aërodynamische (zwem)pakken, de carveski enz. Maar ook op het gebied van slapen en dus herstellen is nog een belangrijke verbetering mogelijk. Want een uitgekiende slaaphouding draagt bij aan een beter en sneller herstel van lichaam en geest! Daarom slapen veel topsporters op een bed van M Line.

Preventief in de zorg
Maar niet alleen in de sport is een goed en snel herstel essentieel, ook in de zorg is dit een groot aandachtspunt. Een goede slaaphouding, dankzij de optimale drukverlaging van M Line®, werkt bijvoorbeeld preventief bij nek en rugklachten en vermindert de kans op doorliggen. Vandaar dat ook zorgcentra, fysiotherapeuten en ziekenhuizen gebruik maken van M Line matrassen en hoofdkussens.

Rust uit terwijl u zweeft...
M Line®-matrassen hebben een unieke samenstelling. Ze zijn onder andere gemaakt van een revolutionair traagschuim (visco-elastisch schuim) oorspronkelijk ontwikkeld door NASA. Dit visco-elastisch M Line®-materiaal vormt zich exact naar de contouren van uw lichaam. Hierdoor zorgen M Line®-matrassen voor een perfecte drukverlaging en drukverdeling tijdens het slapen, waardoor u als het ware ‘zweeft' in uw bed.

Haal meer energie uit de nacht
Drukverlagend wil zeggen dat er tijdens het liggen minder druk komt op uitstekende lichaamsdelen - zoals schouders, armen, heupen, knieën en hielen - die als eerste in contact komen met het matras. Hierdoor rust uw lichaamsgewicht dus niet op één enkel punt, waardoor de bloeddoorstroming verbetert. Drukverdelend betekent dat het lichaamsgewicht over het hele ligvlak wordt verdeeld, waardoor u als het ware ‘zweeft' in uw bed. ‘Zwevend' neemt uw lichaam een ontspannen houding aan, belast u uw spieren en zenuwen minder, slaapt u dieper en draait minder. Lichaam en geest herstellen zich optimaal. Zo heeft u weer voldoende energie voor de dag.

Goed voor lichaam en geest
In onze slaap herstellen onze cellen, lossen spanningen op en wordt de energievoorraad weer aangevuld. Een goede nachtrust zorgt ervoor dat u zich fit voelt, verhoogt uw creativiteit, uw weerstand en het vermogen om te genieten.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over M Line?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist