Loof bedden

Pure in Charcoal

Het reeds bestaande model Pure is nu tijdelijk verkrijgbaar in een winter editie: de kleur Charcoal. Een kleur die we eerder in onze collectie hebben gehad en past bij de tijd van het jaar. We hebben Jantine, van Pathou studio, gevraagd deze uitvoering op beeld te zetten. Zie hieronder en op onze website het prachtige resultaat. 

 

"De donkere variant van het Pure bed laat de houtstructuur prachtig uitkomen. Dit tijdloze ontwerp is een van mijn favorieten door de mooie lijnen van het frame en de poot. In de donkere kleur krijgt het bed direct een andere gevoel: warm, klassiek en chique." - Jantine, Pathou Studio

Het Pure bed is gemaakt van gelaagd berken, oftewel berken multiplex, met een toplaag van eiken fineer welke is afgewerkt met een natuurlijke olie. Net als alle overige modellen uit de collectie van Loof wordt ook dit bed helemaal geproduceerd in Nederland. 

Het Pure bed is leverbaar in de maten; 140/160/180/200 breed en 200/210/220 lang en wordt standaard geleverd met een afneembaar hoofdbord. 

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Slaapkamertrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist