Living bed by haarhuis & jansen

binnenkort in Nederland

Livingbed is het verhaal over een doordacht en eerlijk bed waarbij Deens design, kwaliteit en effectiviteit samen komen in één product. We maken gebruik van de beste materialen om geweldig comfort te geven. Alle onderdelen zijn doordacht en ontwikkeld om de functionaliteit te verhogen en het ontwerp te bevestigen. Bovendien worden onze bedden daadwerkelijk in Denemarken gemaakt met de hoogste kwaliteitseisen.

Tijdens de ontwikkeling van de nieuwe Livingbed collectie hebben we ons laten inspireren door de Scandinavische cultuur, de natuur, kleur en de sfeer van de omgeving in combinatie met de trends van deze tijd.
“Less is more” is de essentie van het nieuwe Scandinavische design waar eenvoud, strakke lijnen alsmede goede- en milieuvriendelijke materialen en degelijke kwaliteit de solide basis vormen.

Livingbed zal vrijdag 15 Juni officieel geïntroduceerd worden bij Moes bedden aan de Binnenlaan 2 in Wolvega.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist