Lavital bedden

Eco Chic Multimedia boxspring

Op de Miljonair fair, RAI Amsterdam 2011 werd het Eco Chic Multimedia boxspring bed gelanceerd. Een exclusief Nederlands design bed. Het bed, genaamd Anemoon, heeft zowel mannelijkheid als volmaakte vrouwelijkheid in zich door de ultieme multimedia beleving en integratie van een luxe make-up opbergsysteem.Exclusief Nederlands design bed
HH et bed is ontworpen door de Nederlandse interieurdesigner Robert Kolenik ontworpen. De high-end technische domotica is geleverd door Bang & Olufsen. De Nederlandse handgemaakte luxe electrisch verstelbare boxspring is in het eigen authentiek ambachtelijk beddenatelier van Lavital gemaakt.Totaaloplossing voor de slaapkamer voor hem en haar

Het bed is het summum van duurzaam design, eco-luxury, hoogwaardige multi-media beleving en subliem slaapcomfort. Een volledig nieuwe Nederlandse innovatie.
Een totaal oplossing voor de slaapkamer voor hem en haar dat luxueus en mooi wordt gecombineerd met verantwoorde materialen die garant staan voor een ultieme nachtrust.

Het ledikant is ontworpen door top designer Robert Kolenik die zich specialiseert in Eco Chic interieur ontwerpen. In een intensief samenwerkingsverband tussen mulitmedia specialist Bang & Olufsen, de Noord-Hollandse beddenmakers en de interieurdesigner zijn de beste technische systemen en de meest duurzame luxe materialen onderzocht. Zo is voor het frame en hoofdbord van het ledikant gebruik gemaakt van Cradle to Cradle Ecoboard panelen. En voor een exclusieve look vakkundig afgewerkt met luxueuze details en stikwerk.

Nederlands handgemaakt bed
In het ledikant is de meest exclusieve boxspring uit de Lavital collectie geplaatst.
Een product van zeer hoge kwaliteit en wordt volledig handgemaakt exclusief voor de eigenaar in het eigen beddenatelier. Het bed wordt gepersonaliseerd naar de wensen, slaapgewoonten, proporties en behoeften van de eigenaar.
Top of the bill: op elk matras krijgt de unieke naam van de eigenaar.
En elk matras wordt voorzien van een uniek registratienummer voor een gegarandeerde Lifetime traceability.

Aandacht voor hoogstaand slaapcomfort, het persoonlijke en verantwoorde materialen zijn uitstekend te combineren met geavanceerde technologische ontwikkelingen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist