Lattoflex boxsprings

Winxbox

Lattoflex lanceert een nieuw slaapsysteem: Winxbox. Dit ergonomische boxspringslaapsysteem combineert de unieke gepatenteerde Winx-technologie van Lattoflex met het comfort en de look van een boxspring. Winxbox is vanaf eind oktober leverbaar in drie uitvoeringen in twee stoffen in diverse kleuren, met drie type matrassen. Als extra comfortlaag introduceert Lattoflex daarbij de Winxbox Topper, een comfortabele topmatras in natuurlatex. Drie hoofdborden maken het Winxbox plaatje compleet, net als de pootjes die kunnen worden afgewerkt in de stof van het slaapsysteem.Lattoflex. De ruggengraat van uw bed
Wie Lattoflex zegt, denkt aan een lattenbodem. Logisch, want in 1957 vond Lattoflex de allereerste lattenbodem uit. Jaar in jaar uit verbeterde Lattoflex de lattenbodem om uw rug de allerbeste ergonomische ondersteuning te kunnen geven.

Dat is van cruciaal belang, want eenderde van ons leven brengen we slapend door. Een goede nachtrust is essentieel voor onze levenskwaliteit en voor ons lichaam. Wanneer we slapen, herstellen lichaam en geest zich. Zo kunnen we de volgende dag fris en vol energie aan een nieuwe dag beginnen.

Na de lattenbodem introduceerde Lattoflex een nieuw type bodem: de Winx.
Nieuwe materialen worden toegepast in slaapcomfort om een nog betere plaatselijke ondersteuning te kunnen geven. Hightech kunststofvleugels, Winx, worden gemonteerd op stevige, duurzame glasvezellatten. Deze zitten vervat in kunststof lathouders die ervoor zorgen dat het lichaam over het hele ligoppervlak in de lengte, de breedte en de diepte optimaal wordt ondersteund. De Winx-vleugels bewegen onafhankelijk van elkaar om de minste beweging van het lichaam op te vangen en waar nodig automatisch te corrigeren. Zo garandeert de Winx-technologie een correcte lighouding, een juiste positie van de ruggengraat, en een optimaal slaapcomfort.

Winxbox. De ergonomische boxspring
Met Winxbox brengt Lattoflex het beste uit twee werelden samen. De superieure ergonomische kwaliteiten van Winx in de vormgeving van een boxspring. Het uiterlijk van de Winxbox verleidt door zijn look en feel, het interieur van de Winxbox geeft u de ergonomische ondersteuning voor uw rug.

Winxbox is een concept dat bestaat uit drie boxen: Winxbox Fix I (vlakke boxspring uit een laag), Winxbox Fix II (vlakke boxspring in twee lagen) en Winxbox Electric (elektrisch verstelbaar met radiofrequentie).

Drie Winxbox matrassen versterken het comfort van de boxspring. Winxbox Latex heeft een kern in synthetische latex met vijf ergonomische comfortzones. Winxbox Natural heeft een natuurlatexkern en beschikt over zeven ergonomische comfortzones. Winxbox Pocket heeft een pocketverenkern met zeven ergonomische comfortzones, afgedekt met een comfortabele latexlaag. De border van de Winxbox Pocket wordt afgewerkt in de stof van de boxspring. Alle matrassen zijn beschikbaar in diverse comfortkeuzes en maten.

Om het typische boxspringcomfortgevoel helemaal af te maken, bestaat er de Winxbox Topper met een kern in natuurlatex.

Hoofdborden bepalen in hoge mate de sfeer die je met een bed kunt creëren. Die keuze is heel persoonlijk, daarom biedt Lattoflex daar drie mogelijkheden: Basic, Classic en Cubic. Basic kenmerkt zich door eenvoudige, heldere lijnen. Classic heeft de elegantie van subtiel afgeronde vormen, Cubic combineert rechte vlakken in stof of in kunstleer tot een andere, eigentijdse look.

Onderaan de Winxbox zetten de pootjes de puntjes op de i. Winxbox is verkrijgbaar met houten poten in de tinten Naturel en Wengé, of met gestoffeerde vierkante poten.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist