Lattoflex air matrassen

Uw bed ademt


Comfort is meer dan een slaapsysteem alleen. Het betekent ook: zorgen voor een ongestoorde nachtrust in de beste omstandigheden. Daarom lanceert Lattoflex, de uitvinder van de lattenbodem, de Air matrassen. Innovatieve materialen zorgen voor de perfecte klimaatregulering. Zo wordt u steeds fit wakker.

 

 

De nieuwe Lattoflex Air matrassen hebben een uniek ventilatiesysteem dat de lucht helemaal vrijspel geeft, zodat deze vrij in en uit en door uw matras circuleert. Zo geniet u van de perfecte nachtrust in een gezond slaapklimaat. Ze bieden u het beste qua slaaptechnologie.

 

Elke Air matras heeft een uitgekiende, innovatieve matraskern in natuurlatex of Climacell® en is helemaal afgestemd op de Winx technologie. Door de Dryfeel® tussenlaag verloopt de ventilatie in de kern optimaal.

 

In deze Air matrassencollectie introduceert Lattoflex tevens een nieuw, exclusief schuim: Climafeel®. Dit gepatenteerde materiaal koppelt de comfortsensatie van traagschuim aan uitmuntende klimaatregulerende eigenschappen. Climafeel® absorbeert perfect en droogt zeer snel weer op dankzij zijn unieke samenstelling. Met zijn open celstructuur reageert Climafeel® veerkrachtig op de minste indrukking en zorgt het ervoor dat de matras altijd fris aanvoelt. Lattoflex gebruikt Climafeel® als doorstikkingsmateriaal in zijn Air Toniq en Air Balance matrassen. De overige matrassen zijn doorstikt met Sensus® traagschuim.

 

De Air matrassen zijn aan de zijkant afgewerkt met 3 Mesh, een driedimensionaal, open weefsel, om de klimaatregulering en dus uw slaapcomfort te optimaliseren.

 

Het summum van aanpasbaarheid bieden de gepatenteerde ultra-elastische segmenten in de matrashoes ter hoogte van de schouders. Zij geven u meer ruimte om op uw zij te slapen, de favoriete slaaphouding van de meeste mensen. Je zou het kunnen vergelijken met de soepele schouderzone die we al van de Winx bodems van Lattoflex kennen. Kortom, alle knowhow van Lattoflex zit verwerkt in deze nieuwe Air matrassen. 
 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist