Kreamat slaapsystemen

het ultieme slaapcomfort

Het ultieme slaapcomfort: het is een wetenschap, maar geen exacte. Logisch. Elk lichaam is uniek. Bouw, lengte, gewicht, wervelkolom, leeftijd, man, vrouw ... Wat goed is voor u, is niet noodzakelijk geschikt voor iemand anders. Kreamat beseft dat. En ontwikkelt daarom flexibele slaapoplossingendie maximaal inspelen op uw individuele slaapbehoefte.Uitgaan van úw lichaamKreamat heeft een jarenlange ervaring in de ontwikkeling van matrassen, lattenbodems, boxsprings en hoofdkussens. Het menselijk lichaam vormt hierbij steevast het uitgangspunt. Het doel van onze creaties? U een goede slaaphouding en heerlijk slaapgevoel bezorgen. Dankzij een optimale ondersteuning, een uitgebalanceerde tegendruk én de keuze voor kwaliteitsvolle en duurzame materialen.

Heel wat nachtjes slapen
Ontwerpen, onderzoeken, testen, bijsturen ... De slaapexperts van Kreamat gaan niet over één nacht ijs. Rug- , slaap- en andere specialisten onderzoeken alle nieuwe creaties. Testslapers proberen ze uit - soms maanden aan een stuk. Pas wanneer ze volledig op punt staan, komen ze op de markt. Klaar om u een zalige nachtrust te bezorgen. Ontdek het zelf, op deze site.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist