Kreamat Original Beds

Het ultieme slaapgenot

Tussen 18 en 24 januari vond de jaarlijkse Internationale Meubelbeurs in Keulen plaats. Tijdens deze prestigieuze beurs laat iedere beddenfabrikant zich van zijn beste kant zien met de nieuwste producten en innovaties. Kreamat sprong er dit jaar enorm uit. Niet alleen qua presentatie, maar vooral met het nieuwe Molto Daybed. Dit multifunctionele meubel maakt wederom duidelijk waarom Kreamat geassocieerd wordt met ultiem slaapcomfort.

Het ultieme slaapcomfort
Het ultieme slaapcomfort: het is een wetenschap, maar geen exacte. Logisch. Elk lichaam is uniek. Bouw, lengte, gewicht, wervelkolom, leeftijd, man, vrouw ... Wat goed is voor u, is niet noodzakelijk geschikt voor iemand anders. Kreamat beseft dat. En ontwikkelt daarom flexibele slaapoplossingen die maximaal inspelen op uw individuele slaapbehoefte.

Uitgaan van úw lichaam
Kreamat heeft een jarenlange ervaring in de ontwikkeling van matrassen, lattenbodems, boxsprings en hoofdkussens. Het menselijk lichaam vormt hierbij steevast het uitgangspunt. Het doel van onze creaties? U een goede slaaphouding en heerlijk slaapgevoel bezorgen. Dankzij een optimale ondersteuning, een uitgebalanceerde tegendruk én de keuze voor kwaliteitsvolle en duurzame materialen.

Heel wat nachtjes slapen
Ontwerpen, onderzoeken, testen, bijsturen ... De slaapexperts van Kreamat gaan niet over één nacht ijs. Rug- , slaap- en andere specialisten onderzoeken alle nieuwe creaties. Testslapers proberen ze uit - soms maanden aan een stuk. Pas wanneer ze volledig op punt staan, komen ze op de markt. Klaar om u een zalige nachtrust te bezorgen. Ontdek het zelf, bij een van de geselecteerde Kreamat dealers

Daydreaming in het Molto Daybed
Nieuw op de IMM was het Molto Daybed. Met dit 4-motorisch wonder kan je letterlijk alle kanten op. Je mail checken, tv Kijken of een dutje doen: het kan allemaal, in elke gewenste en perfect ondersteunde houding. Zelfs als zitbank voor meerdere personen geeft dit multifunctionele en oersterke meubel geen krimp. Het Molto Daybed is verkrijgbaar in stof en leder.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Kreamat?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist