Kleur in de slaapkamer

levendige tinten

Verschillende oranje nuances en groentinten - inclusief bos- en cactusgroen - evenals rijke aardetinten zijn populair in 2018. Pauwblauw, bordeaux en tomaatrood met oker staan ook hoog op het lijstje.

Het toevoegen van levendige tinten is de perfecte manier om 'plezier, humor en warmte te creëren'. De Britse ontwerper Steuart Padwick, één van de eerste ontwerpers van MADE.COM, ziet dit als een belangrijk aspect in de trends voor 2018.

De verschillende manieren waarop kleuren zullen worden gebruikt, is ook belangrijk voor het komende jaar. MADE.COM ontwerper, Ian Archer, verwacht gedurfder kleurgebruik, zelfs met pasteltinten en neonkleuren. Door zwart te gebruiken als contrast krijg je het gevoel van de postmoderne Memphis look. Frisse, meer levendige kleurpaletten in contrast met meer stijlvollere kleuren.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Slaapkamertrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist