Kinderkamer inrichten?

Dit zijn de trends

De trends voor kinderkamers
Wil je de kinderkamer inrichten? De basis van een kinderkamer is een ruimte waarin jouw kind veilig plezier kan maken en lekker tot rust kan komen. Op dit moment zijn er diverse leuke kinderkamer trends die naar verwachting nog lang zullen blijven. Ben jij benieuwd wat de laatste trends voor kinderkamers zijn? Ga dan met een specialist in kinderkamers aan de slag met de tips die wij je nu geven.

Stijlvol en stoer
De kinderkamer van nu ziet er zowel stijlvol als stoer uit met gave meubels zoals een
autobed, industriële tafels en houten accessoires. Bekijk eens of je ook dit soort meubels kunt vinden en pas ze zeker toe in de kinderkamer. De kinderkamer zal er namelijk ook nog eens een stuk sfeervoller uitzien.
 

Natuurlijke kleuren
Op dit moment zijn natuurlijke kleuren helemaal in. Hierbij kun je denken aan warme kleuren, zoals oudroze, warm grijs, beige, warm bruin en pasteltinten. Wil je de slaapkamer een stoerdere uitstraling geven, dan kun je er ook voor kiezen een muur zwart te verven en wat gouden accenten toe te voegen. Laat de felle kleuren achterwege, maar kies in plaats daarvan voor warme natuurlijke tinten.

Dierenprints en accessoires
Is jouw zoon of dochter dol op dieren? Dierenprints en accessoires zijn weer helemaal in. En er zijn zoveel leuke dingen met dieren die je in de kinderkamer kunt verwerken. Denk aan een stoer behang met jungleprint, dieren kussentjes, een dekbed met safariprint en leuk dierenspeelgoed. Jouw zoon of dochter zal zich ongetwijfeld vermaken in zijn/haar nieuwe slaapkamer.
 

Fluweel
Ook fluweel is helemaal trendy en onmisbaar in de kinderkamer. Met fluwelen kussentjes geef je de kinderkamer een luxe uitstraling. En ze zijn ook nog eens erg zacht. Je kunt er ook voor kiezen om een fluwelen stoel te kopen voor achter het bureau in de kinderkamer of een mooie fluwelen poef kopen.
 

Functionele meubels
Om meer ruimte te creëren in de kinderkamer, kun je het beste functionele meubels kopen. Denk bijvoorbeeld aan een hoogslaper waaronder je een bureau kunt neerzetten of een bed met opbergruimte. Zo hoef je geen extra kasten te kopen om spullen voor je kind in neer te leggen en bespaar je ook nog eens ruimte.

Weet jij al hoe je de kinderkamer gaat inrichten? Ga meteen aan de slag met onze tips, zodat jouw kind straks een trendy kinderkamer heeft.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Slaapkamertrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist