Investeer in jezelf

Investeer in een CustoMatraz

Uw lichaam is uniek, waardoor een standaard matras u misschien niet de juiste ondersteuning geeft. CustoMatraz maakt, als eerste in Nederland, matrassen die persoonlijk worden aangemeten. De matrassen zijn drukverlagend en bestaan uit meerdere elementen met verschillende hardheden, zodat uw lichaam de ondersteuning krijgt die het nodig heeft. Een CustoMatraz is zeer geschikt voor mensen met medische klachten, zoals rugklachten, doorligplekken en scoliose.

Iedereen een matras op maat
Een CustoMatraz is altijd individueel aangemeten. Dat wil zeggen dat een matras voor elke uniek persoon persoonlijk wordt samengesteld. Dit maakt een CustoMatraz het beste medische matras voor uw lichaam. Immers maatwerk is altijd beter dan een standaard matras met een gemiddelde hardheid.

Elk lichaam is uniek, waardoor een normaal matras niet altijd voldoende ondersteuning geeft. Een slecht matras kan daardoor juist een oorzaak zijn van nek- of rugklachten en een slechte nachtrust. Wanneer uw matras niet perfect aansluit op uw lichaam kunt u dit ’s ochtends merken tijdens het opstaan; u voelt zich niet fit.

U slaapt ongeveer 33 % van uw leven. Het is daarom belangrijk dat het lichaam op de juiste manier ondersteuning krijgt tijdens het slapen, zodat u uitgerust wakker word.

Medisch matras
Een CustoMatraz is een medisch matras dat volledig op maat wordt gemaakt. Een medisch matras op maat vermindert en verhelpt verschillende gezondheidsklachten, maar is geschikt voor iedereen die van een goede nachtrust wil genieten. Een CustoMatraz bestaat uit tien elementen met verschillende hardheden die zich helemaal naar uw lichaam vormen.

Gaat levenslang mee
Een CustoMatraz is gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit en gaat levenslang mee. Wanneer er iets verandert in uw situatie, zoals een toe- of afname van gewicht, vervangt u eenvoudig één of meerdere elementen en hoeft u geen nieuw matras te kopen.

Kijk voor meer informatie op https://www.customatraz.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist