Internationale Dag van de Slaap

Vrijdag 13 maart 2020

Haal je PJs maar tevoorschijn, want vrijdag 13 maart vieren we Internationale Dag van de Slaap. Onder het thema 'Better sleep, better life, better planet' toont World Sleep Society het belang van slaap op onze gezondheid en alertheid. Ook King George dacht aan je nachtrust en verzamelde voor jou zijn meest begeerde designstukken voor de slaapkamer.

HELLO BED, I LOVE YOU
Naast 8 uren slaap begint een goede nachtrust altijd met een comfortabel bed. Met Ethnicraft maak je van je slaapkamer een knus slaap-walhalla en cocoon je jezelf heerlijk in slaap. 

PERFECT LIGHTING AT ALL TIMES
Donker of licht? Een eeuwige discussie. Sommigen slapen beter met rolluiken, anderen ontwaken liever met natuurlijk licht. Maar ook artificiële verlichting speelt een rol in de slaapkamer. Zo ontwierp Modular Lighting Instruments verfijnde armaturen met warme dim-technologie die je ogen 's avonds wat meer rust gunnen en die je zachtjes in slaap doen dommelen.

SILENCE, THE KEY TO MY SLEEP
Oncontroleerbare omgevingsgeluiden zijn vaak de meest storende factor tijdens het slapen. ARTE ontwierp muurbekleding die een positieve invloed heeft op de akoestiek in een ruimte. Naast de geluiddempende werking zijn de motieven van de Intrigue collectie een ware streling voor het oog.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist