Interieur ideeën voor je slaapkamer

Wakker worden in een sfeervolle ruimte

De tijd dat de slaapkamer alleen bedoeld was om in te slapen, licht al lang achter ons. De slaapkamer wordt steeds vaker gebruikt als ruimte om je even terug te trekken en rustig te ontspannen. Even lekker een boek lezen, televisie kijken of een andere activiteit om te ontsnappen aan de dagelijkse hectiek. Als de slaapkamer zo’n belangrijke functie heeft, mogen we best wat extra aandacht schenken aan de inrichting.

Een belangrijk aspect voor een sfeervolle slaapkamer is het bepalen welke kleurtinten het best passen bij je persoonlijkheid, want kleuren doen wonderen voor je humeur. Om te ontspannen en tot rust te komen, zijn sobere kleuren perfect. Bovendien zijn deze kleuren niet trendgevoelig, waardoor je slaapkamer er nooit gedateerd zal uitzien. Door te kiezen voor warme en opvallendere kleuren ben je direct klaar om de dag te beginnen! Ideaal dus voor vrolijke en uitbundige mensen, maar ook voor als je het moeilijk vindt om ’s ochtends op te staan.

Hoe sfeervol je slaapkamer ook is ingericht, uiteindelijk draait het toch allemaal om de nachtrust. Het bed is en blijft het middelpunt van de ruimt. Een van de meest populaire bedden is de boxspring. Boxsprings worden ook wel eens hotelbedden genoemd. Dit is niet zo verwonderlijk, want ze beiden veel ligcomfort, zijn gemakkelijk op te dekken en zijn gemakkelijk te combineren met de rest van het interieur. Een boxspring is simpel gezegd een gestoffeerde bedbodem die voorzien is van een binnenveringssysteem of pocketvering. Deze verende bedbodem is bevestigd in een metalen of houten frame dat op pootjes staat Het matras dat op de bodem ligt, maakt de boxspring compleet. Doordat je bij een boxspring vaak kunt kiezen uit divers stoffen en kleuren voor de afwerking, kun je hem helemaal aanpassen aan de rest van de slaapkamer.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Slaapkamertrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist