Hülsta’s SUITE harmony

Maak van je slaapkamer een gezellig nest

“De slaapkamer is anno 2016 de laatste kamer die uit de kast komt”, zegt trendwatcher Lidewij Edelkoort. Na de versmelting van woonkamer en keuken, de ontpopping van de badkamer als ontspanningsruimte en de tuin die als een salon wordt aangekleed, is het hoog tijd om ook van de slaapkamer een gezellig nest te maken. De boxspring vormt daarbij een prima bondgenoot. Kies bijvoorbeeld voor de nieuwe SUITE harmony-collectie van hülsta.

Wie eenmaal dat relaxerende inzinkgevoel van een boxspring ervaren heeft, wil niets anders meer. Hülsta biedt die luxe aan in zijn uitgebreide boxspringserie My SUITE home. Na de collecties SUITE deluxe, SUITE design en SUITE comfort, wordt het portfolio dit najaar aangevuld met SUITE harmony.

Waar de klassieke boxspringbedden vaak volumineus en dominant ogen, kreeg de nieuwe collectie een eleganter en ranker ontwerp en een vlakkere box mee.

Drie hoofdborden, negen stoffen, tal van kleurenHülsta’s SUITE harmony laat je kiezen tussen drie hoofdborden. Qua stoffering kun je je selectie maken uit de hele textielcollectie van my SUITE home, goed voor zo’n 9 stofsoorten met 6 tot 11 kleuren per soort. Wie graag tot in het detail werkt, kiest tussen accessoires zoals designpoten van mat rvs of chroom-hoogglans. Door de schuin geplaatste poten oogt het ranke boxspringbed nog wat luchtiger. Er is ook een optioneel leeslampje met led, handig voor nachtraven die nog graag wat bijlezen.

Klassieke schoonheid
Dit hoofdbord heeft strakke lijnen en past daardoor uitstekend bij de nieuwe kasten uit de Lunis-slaapkamerreeks van hülsta. Mooi accent is de elegante sierlijst centraal in het hoofdbord van hoogglanzend chroom of mat rvs. De stoffering is verkrijgbaar in tal van kleuren, maar wij kiezen voor fris blauw in de slaapkamer.Nestdrang troef
Zoals trendwatchers het voorspelden, is de slaapkamer de volgende in rij om huiselijker te worden en meer persoonlijkheid te krijgen. We zoeken een warm nest en daar horen zachte en natuurlijke materialen en tinten bij. Dit gestoffeerde hoofdbord is van nature gezellig en wordt afgewerkt met stiknaad en boordsel.

Voor boekenwormen
Wie het cocoonen helemaal te pakken heeft, kiest voor dit multifunctionele hoofdbord dat je kunt verstellen. Uren leesplezier gegarandeerd.Slapen op wolkjes
Hülsta is al tientallen jaren specialist in het ontwikkelen van slaapsystemen. Dat merk je bij SUITE harmony. De open onderveringsbox bijvoorbeeld zorgt voor een optimale luchtcirculatie, zodat je droog kunt slapen. Op de box passen maar liefst zes hülsta-matrassen. Die hebben tonvormige micropocketveren, verdeeld over zeven zones. Zo krijgt je lichaam de steun die het nodig heeft om heerlijk te ontspannen en weg te glijden naar dromenland. Door de perfecte drukverdeling lijkt je lichaam wel gewichtloos. Letterlijk slapen op wolkjes dus!Individuele matrassen
Heb je heel andere slaapvoorkeuren dan je bedpartner, ga dan voor individuele matrassen. Hülsta heeft voor elk slaaptype de ideale combinatie. Bovendien blijft bij elk type matras de hoogte gelijk, zodat niemand merkt dat je op een andere matras slaapt. Wie volledig wil relaxen, voegt een extra zachte topper toe op de matras.

Over hülsta
Hülsta is zonder twijfel het bekendste Duitse meubelmerk en staat vooral bekend om innovatieve inrichtingsconcepten voor woonkamers, slaapkamers, eetkamers en meubels met ingewerkte soundsystemen. Het bedrijf garandeert altijd hoge kwaliteit en exclusief design made in Germany.

In 2015 viert hülsta al zijn 75ste verjaardag. Het succesverhaal begon in 1940 toen Alois Hüls een meubelmakerij startte. Door de hoge kwaliteit van de meubels was er al snel veel interesse voor de meubels en ontstond een grote klantenkring. Zoon Karl nam in 1960 het bedrijf van zijn vader over, en het ooit zo kleine bedrijfje werd hülsta, een wereldbekend meubelmerk.

Bij alle hülsta-ontwerpen wordt op elk detail gelet. Niet alleen het mooie design staat centraal, ook de functionaliteit is belangrijk. Hülsta viert dus zeker niet zonder reden zijn 75ste jubileum!

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist