De tijd dat ons interieur strak wit was is al even geleden. hülsta brengt die witte strakheid vandaag terug in onze slaapkamers, in combinatie met warme houtaccenten die zorgen voor warmte en een natuurlijk gevoel. Beide mooi in balans zorgen voor vuurwerk, met een vilten bedwand als extraatje om lekker te cocoonen.

Dat hülsta garant staat voor kwaliteitsvol en functioneel design, bewijzen ze alweer met CITADA. Zo creëerden ze bovenop een uiterst comfortabel bed ook een ruime garderobe en een strakke commode. De natuurlijke eiken en witte afwerking geven het geheel een warm en comfortabel gevoel.

Het bed: een comfort zone die je niet wil verlaten
Het CITADA-bed ademt comfort dankzij een hoogte van 45 centimeter en een gestoffeerd wit hoofdeinde. Bovendien kun je de lattenbodem en het matras afstemmen op je voorkeuren en lichaamsgewicht. Maak het plaatje af met de bijpassende nachtkastjes, een hip metaal onderstel en een eiken of witte afwerking, en je telt de uren af tot je weer in je CITADA-slaapkamer mag gaan vertoeven.

Maximaal gemak dankzij de garderobe
Schoonheid zit wel degelijk vanbuiten én vanbinnen bij de CITADA-garderobe. Niet alleen is de buitenkant prachtig afgewerkt, de binnenkant is ook nog eens ontzettend gebruiksvriendelijk. Een enorme opslagruimte zorgt voor maximaal gemak, wat enkel versterkt wordt door accentlades in eik en handige lichtinstallaties.

Personaliseerbare commode
De CITADA-commode, ten slotte, toont alweer aan dat hülsta verder gaat dan enkel met looks bezig te zijn. Ze denken steeds na over de balans tussen design en functionaliteit. Zo zijn de lades beschikbaar in verschillende breedtes en dieptes, wat ervoor zorgt dat de commode naar wens te personaliseren valt. De ladenkast maakt het CITADA-plaatje helemaal af.

Over hülsta
hülsta, zonder twijfel het bekendste Duitse meubelmerk, geniet vooral faam vanwege zijn innovatieve inrichtingsconcepten voor woonkamers, slaapkamers, eetkamers, de hal en soundmeubels. Het succesverhaal begon in 1940 toen Alois Hüls een meubelmakerij startte. Zoon Karl nam in 1960 het bedrijf van zijn vader over en maakte er een wereldmerk van. Bij alle hülsta-ontwerpen wordt op elk detail gelet. Niet alleen het mooie design staat centraal, ook functionaliteit en duurzaamheid zijn belangrijk. Het bedrijf houdt de meeste productiestappen in eigen hand, waardoor het mogelijk is individuele wensen te verwezenlijken. hülsta garandeert altijd hoge kwaliteit en exclusief design made in Germany en heeft twee merken: Now! by hülsta en hülsta.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist