Hülsta Lunis

Creativiteit in de slaapkamer

De nieuwe de nieuwe slaapkamerreeks Lunis van Hülsta is delijn voor mensen die houden van creativiteit in de slaapkamer. Lunis koppelt combineert de sfeer van Scandinavië aan een streepje kleur, speelse vormen, mooie materialen en heel veel keuzemogelijkheden. Met Lunis heb je mogelijkheden genoeg om je eigen ideeën op de vrije loop te laten in de slaapkamer.Tientallen mogelijkheden, één lijn
De Lunis lijn haakt perfect in op het creëren van sfeer in de slaapkamer. Het nieuwe gestoffeerde hoofdeinde heeft het comfort van een hoofdkussen. Wil je helemaal cocoonen, dan plooi je de hoeken om voor een nog groter gevoel van geborgenheid. Een Scandinavische look creëer je met het licht gebogen hoofdeinde en/of bedomdranding in lak, hoogglanslak of houtfineer. De verschillende pootjes maken de optiemogelijkheden compleet.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist