Het ultieme slaapcomfort

lees je af van je ruggenwervel.

De succesformule van MyBed
Een goede nachtrust bereik je door een combinatie van de juiste matras en de juiste bedbodem. Lichaamsvorm en slaaphouding zijn allesbepalend om de juiste keuze te maken. Onze complete MyBed-slaapsystemen zijn het antwoord. Ze zorgen voor de optimale, individuele lichaamsondersteuning zodat je spieren, ruggenwervel en tussenwervelschijven optimaal kunnen ontspannen. Slagen we daarin? Heel zeker. Dat bewijst de wervelscanner.

De Wervelscanner
Wervelscanner werd voor en door klinische rugspecialisten ontwikkeld en brengt letterlijk je wervelkolom in kaart. Je ruggenwervel is een erg belangrijke graadmeter van je slaapcomfort. Waarom? Wel, het gaat vooral om je tussenwervelschijfjes die als schokdemper en stabilsator werken. Deze schijven vangen door de dag het grootste deel van de krachten op die op onze rug inwerken.

Je rug heeft rechtopstaand altijd een voorkeurshouding waarbij je wervels en tussenwervels een natuurlijke curve volgen. Het geheim van een verkwikkende nachtrust is om deze curve ook liggend te bereiken. Zo ontspannen de sponsachtige tussenwervels zich optimaal en kunnen ze tijdens je slaap helemaal herstellen en vloeistof opnemen. Om te weten of je de juiste matras en bedbodem hebt levert de wervelscanner een objectief bewijs.

100% Op maat
Eerst scant men je rug rechtopstaand waarbij men het apparaat van je nek tot je onderrug rolt. Nadat je het juiste MyBed-slaapsysteem hebt gevonden en terwijl je op je zij bent gaan liggen, wordt de test nogmaals gedaan. Beide scans worden met elkaar vergeleken en bewijzen dat Recor Bedding met je gepersonaliseerd MyBed-slaapsysteem 100% op maat is. Ongezien in de slaap sector.

Als eerste in Nederland nu bij Slaapcenter Verweijen.
Wil je zelf de ultieme garantie en je wervel scannen, maak dan een afspraak bij onze Slaapspecialist (0031 (0) 495-491397)

Kijk voor meer informatie op https://www.slaapcenterverweijen.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist