HÄSTENS ONTHULT DE ‘BEING’-COLLECTIE

ONTWORPEN DOOR ILSE CRAWFORD

De collectie, met de Engelse naam ‘Being’, vrij vertaald als ‘Zijn’, is ontwikkeld om perfect aan te sluiten bij de luxe, handgemaakte Hästens-bedden en om de ervaring van mensen die elke nacht in een Hästens slapen nog verder te verbeteren.

Het stralende middelpunt van de collectie is het hoofdbord, bekleed met natuurlijke hennep. De zachte, natuurlijke aanraking en de lichte bolling zorgen voor een comfortabele steun in de rug voor die heerlijke luie ochtenden.

Naast het hoofdbord is er ook een bedrok, gemaakt van hennep met in roksplit genaaide hoeken en omgeplooide zomen. Door de cleane en natuurlijke look sluit de bedrok naadloos aan bij het handgemaakte Hästens-bed. De collectie wordt compleet gemaakt met een met dons gevuld lendenkussen en knisperend fris wit bedlinnen, dat zacht aanvoelt aan de huid. Het hoofdbord, de bedrok en het lendenkussen kunnen apart gebruikt worden of als een complete set en zijn verkrijgbaar in drie subtiele kleuren.

De ‘Being’-collectie onderscheidt zich door het gebruik van natuurlijke materialen, zoals hennep en linnen, die niet alleen extreem fijn aanvoelen maar ook nog eens heel goed zijn voor lichaam en geest. De materialen zijn duurzaam, van nature hypoallergeen en voeren vocht af van de huid, zodat u warm blijft in de winter en koel in de zomer. Ze voelen dus echt zo goed aan als ze eruitzien!

Ilse Crawford licht de samenwerking toe: “We ontdekken steeds meer dat de kwaliteit van slaap een cruciaal onderdeel is van hoe we ons voelen. Wij zagen de samenwerking als een unieke kans om het vakmanschap en de wetenschappelijke benadering van Hästens samen te brengen met onze ervaring in design en menselijk gedrag. Onze designs zullen de hele ervaring van in bed liggen – en dus niet alleen wanneer men slaapt – vanuit een functioneel, gevoelsmatig en duurzaam perspectief verbeteren.”

Jan Ryde, eigenaar van de vijfde generatie en CEO van Hästens, voegt daaraan toe: “Ilse heeft een uniek gevoel, inzicht en waardering voor onze ambachtelijke tradities, die het hart van Hästens vormen. Met de ‘Being’-collectie heeft ze een prachtige productlijn ontwikkeld in haar unieke en karakteristieke stijl, waarbij de nadruk ligt op kwaliteit en beleving.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist