Hästens Ocean Blue

Special Edition 2015:

In september 2015 brengt Hästens de Special Edition Hästens Ocean Blue uit, enkel verkrijgbaar in de herfst en winter van 2015. De Hästens Ocean Blue is te herkennen aan de rustige blauwe kleur met witte borduursels, een aluminium plaat, vierkante eiken poten met aluminium voet en licht afgeronde vormen. Het ontwerp is geïnspireerd op de Zweedse archipel.

"De ruit onderscheidt zich van ander Hästens-textiel doordat het zo is geweven dat het een prachtige fijnkorrelige textuur heeft, die doet denken aan de zeeën rond de ruige kusten en pittoreske eilanden van de Zweedse archipel", aldus Bretton Essex- Evans, Head of Product Development.

 

ULTIEME ONDERSTEUNING VOOR UW VOLLEDIGE LICHAAM
De Hästens Ocean Blue wordt gekenmerkt door de licht afgeronde vormen van het bed en een iets stevigere ondersteuning voor een goede nachtrust. Zodra u gaat liggen op de Blue Ocean, voelt u hoe het bed direct uw volledige lichaam ondersteunt. Deze ondersteuning komt van het Bonne springveersysteem, ontworpen met een dikkere draad. Voor een heerlijk comfort zijn er verschillende dikke lagen katoen en wol dichtbij uw lichaam geplaatst.

 

FEITEN HÄSTENS OCEAN BLUE
• Continentaal bed, gebaseerd op het populaire Hästens Luxuria-design. Bij dit bed krijgt u een upgrade naar een dekmatras cadeau: BJX Luxury.
• Uniek Ocean Blue-textiel in 100% katoen in micro-bouclé. Met felwitte borduursels, aluminium plaat en eiken poten met aluminium voet op elke hoek.
• Dit bed is verkrijgbaar in vier verschillende stevigheidsniveaus: zacht, medium, stevig of extra stevig. U kunt ook kiezen voor verschillende stevigheidsniveaus aan beide kanten van een bed dat minimaal 160 cm breed is.
• Verkrijgbaar in de standaardmaten. Bovendien kan Hästens Ocean Blue op maat worden gemaakt in elke lengte en breedte (max. 225x225 cm).
• Tevens verkrijgbaar in het Ocean Blue-textiel: hoofdborden, bedrokken en moltons.

 

OUDE TRADITIES GAAN SAMEN MET MODERNE TIJDEN
De Ocean Blue is ook een knipoog naar onze afkomst, zoals de naam verwijst naar de jaren '50, toen de Zweedse oceaanstomer M/S  Gripsholm* was uitgerust met Hästens bedden van ondersteunende, plooibare en ademende natuurlijke materialen. Een bed gemaakt van natuurlijke materialen absorbeert vocht en zorgt dat het snel wordt afgevoerd - ongelooflijk waardevolle eigenschappen, vooral voor een oceaanstomer, die zich altijd in de vochtigheid van de zee bevindt.

 

*DE ZWEEDS-AMERIKAANSE LIJNBOOT M/S GRIPSHOLM WAS IN DE JAREN 1950 VOORZIEN VAN HÄSTENS-MATRASSEN MET PAARDENHAAR.Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist