Hästens lanceert Awake-serie

Vier nieuwe bedden

Exact veertig jaar geleden adopteerde Hästens het kenmerkende blauw-witte ruitjespatroon als symbool voor ’s werelds beste handgemaakte bedden. Ter ere van het veertigjarige bestaan van dit iconische ontwerp lanceert Hästens vier nieuwe bedden: Herlewing, Eala, Maranga en een verfijnde 2000T. Dit werd bekendgemaakt op de Salone del Mobile die van 17 tot 22 april plaatsvindt in Milaan. Het uiterlijk en het ambacht van de bedden blijven onveranderd; door een vernieuwde laag-op-laag-techniek bieden de bedden een verbeterde support aan het lichaam voor een perfecte nachtrust.
Met dit nieuws zet Hästens wederom een stap vooruit op de missie om de wereld gezonder, gelukkiger en daadwerkelijk wakker te maken. “Het toegewijde Hästens-team werkt dag in dag uit om een bed te creëren dat zo goed is dat je daadwerkelijk wakker bent, waardoor je elke dag kunt leven als de beste versie van jezelf. Dat is wat mij betreft de enige manier om een goede nachtrust te beoordelen”, aldus Jan Ryde, CEO en eigenaar van Hästens.De ambachtslieden van Hästens in Köping, Zweden, streven al 166 jaar naar de perfecte  nachtrust. Het research and development-team houdt zich dagelijks bezig met het verbeteren  van de techniek voor het maken van de bedden. De vier nieuwe bedden houden de eer van  Hästens hoog. Natuurlijk paardenhaar, wol en katoen worden verenigd in een vernieuwde  laag-op-laag-techniek.Elk bed wordt handgemaakt zonder enig compromis, om je de eerste nacht net zo goed te doen voelen als de tienduizendste. De vezels worden met de hand gemasseerd om een  combinatie van luchtige zachtheid en consistente stevigheid te vormen. Het nieuwe  Herlewing-bed heeft bijvoorbeeld 31 lagen van natuurlijke materialen plus drie veersystemen die in harmonie met elkaar samenwerken om de ondersteuning te bieden die het lichaam  nodig heeft. De bedden volgen de rondingen van het lichaam meer dan de vorige modellen,  waardoor een rechte rug wordt bevorderd ‒ cruciaal voor een optimaal slaapproces. 

De namen van de nieuwe modellen betekenen ‘ontwaken’ in drie verschillende talen. Herlewing is Afrikaans, Eala is Hawaiiaans en Maranga is Maori.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist