Hästens hangmatten

Ultiem ontspannen

De zon schijnt, de dagen zijn weer langer en strand lonkt: de zomer staat weer voor de deur! Tijd om lekker naar buiten te gaan en plannen te maken voor de zomervakantie. Om dit zomerse gevoel compleet te maken, brengt Hästens dit jaar opnieuw de ultieme accessoire voor deze zomer op de markt; de Hästens hangmat. Hierdoor kun je ook buiten je slaapkamer even helemaal ontspannen en genieten van het comfort en de kwaliteit van Hästens. De exclusieve Hästens hangmat is te herkennen aan het wereldberoemde karakteristieke blauw-witte ruitenpatroon en bestaat net als alle Hästens bedden uit 100% natuurlijke materialen. De hangmat is tot en met eind augustus verkrijgbaar bij alle Authorized Hästens Dealers in Nederland.

Comfort en ultieme rust
Met de Hästens hangmat is Hästens bereikbaarder dan ooit en kan iedereen genieten van de kwaliteit en het comfort van Hästens. De Zweedse beddenfabrikant, die al meer dan 150 jaar bedden maakt met de overtuiging dat een goede (nacht)rust bijdraagt aan de kwaliteit van leven, zorgt ervoor dat je nu óveral kunt ontspannen op een Hästens. Ook in je tuin of op vakantie! De hangmat is bovendien gemaakt van 100% katoen en is maar liefst 210 bij 140 cm!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist