Hästens hangmat

Houd je hoofd koel

De zomer is begonnen! Met de aanhoudende zomerhitte, oplopende temperaturen en langere dagen, worden de stranden massaal bezocht. Het is weer tijd om lekker naar buiten te gaan.ZOMERPROOF MET RUIME, STABIELE, LUXE HANGMAT
Om het zomerse gevoel compleet te maken, brengt Hästens dit jaar de ultieme zomeraccessoire op de markt: de Hästens hangmat. Met de hangmat kun je nu ook buiten je slaapkamer even helemaal ontspannen en genieten van het comfort en de kwaliteit van Hästens. De exclusieve Hästens hangmat is te herkennen aan de karakteristieke blauw-witte ruit en is net als
alle Hästens bedden gemaakt van 100% natuurlijk materiaal (katoen). De ademendestof van de hangmat zorgt voor de benodigde verkoeling tijdens de zomerhitte.

En of het nu samen met je gezin is, alleen of met een partner; met de ruime afmeting van 210 x 140 cm is er altijd genoeg ruimte om te relaxen.
Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist