Hästens bedden

Limited Edition 2000T

In september 2015 bracht Hästens een Limited Edition-model van het exclusieve bed 2000T uit, enkel verkrijgbaar tot 31 december 2015. Van deze Limited Edition worden wereldwijd slechts 200 stuks verkocht, met ieder een uniek editienummer.

ERFGOED VAN DE ZADELMAKERIJ
Als eerbetoon aan Hästens haar afkomst als zadelmaker, is de Limited Edition 2000T voorzien van unieke, exclusieve details. “Dit jaar vieren we met het Limited Edition bed onze oorsprong als  gewaardeerd zadelmaker, geobsedeerd door een eindeloze zoektocht naar compromisloze kwaliteit. De Limited Edition 2000T is voorzien van diezelfde eigenschappen, ter ere van onze  amilietraditie met een vleugje luxe individualiteit. En natuurlijk is deze editie ontworpen voor een spectaculaire slaapervaring” , aldus Bretton Essex-Evans, Head of Product Development.

COGNACKLEURIG, BIOLOGISCH LEER
Het ontwerp van het bed heeft luxueuze details ter ere van het zadelmakererfgoed; zoals cognac lederen handvatten en hoekbeschermers, een reliëf van het hofleveranciersinsigne in leer, een  stevige marineblauwe katoenen bies, eikenhouten poten met een messing voet en een messing plaat met een uniek nummer op de vier hoeken. Het leer is hypoallergeen en heeft een prachtig oppervlak en natuurlijke verouderingseigenschappen. De “cognactoon” van het leer is natuurlijk gelooid met de duizenden jaren oude manier van plantaardig looien.

LUXUEUS EN HANDGEMAAKT
Iedere eigenaar van de Limited Edition 2000T krijgt een certificaat dat ondertekend is door Jan Ryde, vijfde generatie eigenaar en Executive Chairman van Hästens. De Limited Edition 2000T is  handgemaakt van de beste natuurlijke materialen voor de allerbeste kwaliteit en generatie op generatie geperfectioneerd voor een betere nachtrust. De details zijn ontworpen in samenwerking met Tärnsjö Garveri, een Zweedse leverancier van biologisch leer. Zo houdt Hästens het traditioneel vakmanschap in het 2000T bed in stand. De Limited Edition bedden worden gebouwd met verschillende, luxueuze onderdelen. Bovendien wordt de Limited Edition 2000T geleverd met exclusief gratis bedlinnen.

EEN BED WAARIN JE ZWEEFT
Dit bed geeft u het gevoel omarmd te worden en te zweven, terwijl elk deel van uw lichaam volledig ontspannen is. De soepelheid is het gevolg van unieke lagen van ons fijnste paardenhaar, katoen, wol en niet slechts één, maar twee unieke veringsystemen, in combinatie met een onderliggend Bonnellveringsysteem. In plaats van één dikke laag paardenhaar, is de 2000T voorzien van gescheiden lagen met paardenhaar. Wanneer paardenhaar wordt afgewisseld met katoen en wol, behoudt het zijn veerkracht en elasticiteit en kan het bewegen in verschillende richtingen, voor de unieke 2000T-ervaring.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist