Hästens

Maranga Limited Edition

 

Sinds 1852 legt Hästens zich volledig toe op het creëren van de perfecte slaap door het ontwikkelen van de beste handgemaakte bedden. Om haar 167-jarige geschiedenis te vieren, presenteert Hästens de Maranga Limited Edition.

De speciale versie van de Maranga, geïnspireerd door het succes van de Tribute Limited Edition van 2017, is nu nog beter afgestemd op uw wensen. Het idee achter de Hästens Maranga is gebaseerd op de lange geschiedenis van Hästens en de oorsprong van het merk als zadelmaker. De combinatie van de stof en de neutrale kleuren vormt een rustiek geheel dat ons terugbrengt naar de zware, decoratieve gordijnen uit de 19de eeuw.

Het bed is een Limited Edition Maranga in een taupe ruit met een aluminium plaatje en hoekbescherming, in typische Hästens-stijl. Onze vakmensen hebben gedreven gewerkt om dit bed met de hand te maken, van alleen de beste natuurlijke materialen. De Hästens Maranga Limited Edition is niet alleen ontwikkeld om heerlijk in te slapen, maar ook om u de hele dag fris en uitgerust te laten voelen.

De Hästens Maranga Limited Edition is exclusief verkrijgbaar van 22 februari tot 30 april 2019.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Slaapkamertrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist