Gezond slapen op een Freshbed

Het kan in steeds meer hotels.

De zomer staat voor de deur en u zult het ongetwijfeld wel kennen, gewapper met het dekbed omdat u het te warm heeft. Met FreshBed behoort dit probleem tot de verleden tijd en bent u verzekerd van een ideaal bedklimaat. De bedden hebben een ingebouwd ventilatiesysteem waarbij de temperatuur naar persoonlijke wens en individueel ingesteld kan worden.

Dit houdt de temperatuur in bed constant en zorgt ervoor dat u eerder in slaap valt en langer diep slaapt. Met als resultaat dat u fris en energiek ontwaakt, om opgeladen met positieve energie aan een nieuwe dag te beginnen.

Bovendien zorgt het voor een allergievriendelijke en uiterst schone slaapomgeving. Tijdens de slaap verliest u gemiddeld 10 liter vocht per maand. Vocht dat in een normaal bed verdwijnt in het beddengoed en de matras, maar niet bij FreshBed. FreshBed voorkomt transpiratie en houdt met temperatuurregeling en actieve ventilatie de luchtvochtigheid in het bed ruim onder de 50%. Dat is uitermate comfortabel en het bed blijft daarmee vrij van vocht, schimmels, bacteriën en huisstofmijt.

De kwaliteit van de lucht in de kamer wordt door FreshBed verbeterd door middel van een medisch Hepa filter. U slaapt omgeven door gezuiverde lucht. Schoner kunt u het zich niet wensen!

Probeer een freshbad in The College Hotel Amsterdam
Steeds meer hotels bieden hun gasten de luxe van een overnachting op een Freshbed .Slaap schoner, dieper en gezonder in de Junior Suite van The Collage Hotel in Amsterdam. Ervaar hoe het is om volledig uitgerust wakker te worden zodat u fris en energiek de dag begint. Deze stijlvolle suite staat garant voor de ultieme slaapbeleving en is voorzien van alle mogelijke luxe en comfort.

Deze elegante Junior Suite is voorzien van het unieke FreshBed matras. Een fris en schoon bed met ingebouwde temperatuurregelaar voor een optimale nachtrust. De suite is luxueus ingericht met stijlvolle details en een luxe badkamer voorzien van een inloop regendouche en/of een ruim bad. Een comfortabele badjas en slippers liggen bij aankomst voor u klaar.

Koop een van de 1000 Freshbed obligaties en investeer in gezonder en beter slapenDe Amsterdamse beddenproducent FreshBed Company geeft met ingang van vandaag duizend obligaties uit met een looptijd van maximaal zes jaar tegen een rente van 8,25%.

De onderneming, die de afgelopen vijf jaar een innovatief en intelligent slaapsysteem heeft ontwikkeld en gepatenteerd, wil met de opbrengst van de lening, begroot op een miljoen euro, de groei en verdere ontwikkeling van FreshBed financieren. De obligaties kunnen worden verhandeld via NPEX, de MKB-beurs van Nederland.

FreshBed Company ontwikkelde via nieuwe technologie een innovatief bed, waarbij de gebruiker individueel zijn klimaatsysteem kan instellen, waardoor hij of zij langer en beter slaapt. Via actieve ventilatie en de mogelijkheid om de temperatuur te regelen wordt transpiratie in bed voorkomen en blijft het matras vrij van vocht.

FreshBed-directeur Barry van Doornewaard ontwikkelde met zijn deskundig team het revolutionaire concept in dit luxe beddensegment. Het FreshBed slaapsysteem is de afgelopen jaren succesvol getest met spectaculaire gebruikerservaringen. Van Doornewaard is onder meer ook eigenaar van beddentopzaak Bröring Slaapcomfort in Amsterdam en is al zijn hele leven actief in slaapcomfort.

Focus van FreshBed Company ligt op vijfsterrenhotels. Hotelgasten stellen evenals particulieren steeds hogere eisen aan hun slaapcomfort. Vooral hotels doen hun voordeel met FreshBed, omdat de slaapervaring van gasten significant verbetert, het bed een langere levensduur heeft (15 jaar) en meer hygiëne kent dan de huidige generatie luxe bedden. In het Amsterdamse Amstel Hotel is er groot enthousiasme over het FreshBed-concept, maar ook in andere hotels zijn de gasten enthousiast over hun nieuwe slaapervaring.

Met de opbrengst van de lening via NPEX wil Van Doornewaard, die in het verleden ook het luxe Zweedse beddenmerk Carpe Diem in Nederland succesvol lanceerde en distribueerde in de Benelux, een stap voorwaarts maken. De verkooporganisatie van FreshBed wordt versterkt, het merk wordt verder geladen, het slaapsysteem wordt nog intelligenter gemaakt door koppeling aan apps en health platforms en daarnaast is groei van het werkkapitaal een bijkomend voordeel voor de onderneming.,,Dankzij de kwaliteit van FreshBed hebben we de kans om fors te groeien. Om te beginnen in Nederland, Duitsland, Zwitserland en Groot-Brittannië. Met dit slaapsysteem hebben we een grote voorsprong en toegevoegde waarde in de markt van exclusieve topmerken”, aldus van Doornewaard.

Vanaf heden tot en met uiterlijk 16 september 2016 kan via NPEX (www.npex.nl/freshbed) opde FreshBed-obligaties worden ingeschreven. Verhandeling van de obligaties op het NPEX-platform geschiedt vanaf uitgiftedatum, naar verwachting in de tweede helft van september 2016.

 

Voor het kopen en verkopen van de obligaties is een NPEX-rekening vereist bij de Stichting NPEX Bewaarbedrijf.

Kijk voor meer informatie op https://www.freshbed.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist