Geef karakter aan je slaapkamer

Hoe zit het met de sfeer in jouw slaapkamer?

Hoe zit het met de sfeer in jouw slaapkamer? Past deze bij de persoon die je bent? Heb je er zorgvuldig over nagedacht, of is deze een beetje ‘per ongeluk’ ontstaan? Zoek je met zorg de accessoires voor je slaapkamer uit, of ben je meer van het type ‘als ik mijn ogen dicht heb zie ik toch niet hoe het eruitziet’?

Het oog wil ook wat

Toegegeven: in je slaapkamer heb je een vrij groot deel van de tijd die je er doorbrengt je ogen dicht. Er zijn genoeg mensen die om deze reden niet al te veel aandacht en tijd besteden aan de inrichting ervan. Waarom zou je, als je er toch nauwelijks iets van ziet?

Bedenk je echter wel dat je slaapkamer het laatste is dat je ziet voor je gaat slapen, en ook het eerste als je in de ochtend weer wakker wordt. En ook al duren deze momenten misschien niet zo lang, het is wel zo fijn als ze een beetje prettig zijn, toch? Probeer om die reden van je slaapkamer in ieder geval een prettige plek te maken. Eentje waarin je je fijn voelt, waarin je je nergens aan hoeft te ergeren. Want geïrriteerd naar bed gaan, of je direct bij het wakker worden alweer ergens aan ergeren, daar wordt niemand gelukkig van.

Past het bij jou?
Hoe pak je dat aan, van je slaapkamer een prettige plek maken waarin je je fijn voelt? Heel simpel: luister naar jouw gevoel, jouw smaak. Ja, ook slaapkamers zijn aan trends onderhevig, maar het is aan jou om je daar al dan niet iets van aan te trekken. Jij bent degene die er veel tijd doorbrengt, al dan niet met partner, dus jij moet je er goed voelen.

Voor de meeste mensen werkt het prettig om de kamer opgeruimd en ‘clean’ te houden. Een opgeruimde kamer zorgt voor een opgeruimd humeur, nietwaar? Maak van je slaapkamer dus geen opslagplaats, en zorg dat deze een rustige uitstraling heeft. Ook al heb je je ogen dicht, de kans is groot dat je in deze rustige omgeving een stuk beter zal slapen.

Ook belangrijk: kies voor kleuren waar je van houdt. Veel mensen houden de muren en de vloer vrij neutraal, en geven met accessoires een eigen draai aan de meest persoonlijke kamer van hun huis. Zo kun je met een roze dekbedovertrek een heel vrolijke sfeer creëren, waar jij je goed bij voelt. Ben je juist meer van het ingetogen en strak, dan geeft een zwart dekbedovertrek al een heel ander gevoel. Laat los ‘hoe het hoort’ of wat trendy is, en kies enkel en alleen voor wat jij mooi vindt. Grote kans dat je daar heerlijk van gaat slapen!

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Slaapkamertrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist