FreshBed werkt samen met CRAVT Original

Ervaar de luxe van vakmanschap

FreshBed werkt samen met Nederlandse ontwerpers. Het FreshBed slaapsysteem past in elk bed-design, en maakt daarmee de mooiste ontwerpen ook nog eens onderscheidend zodra het licht in de slaapkamer uitgaat. Dan komt het natuurlijk op de slaapervaring aan. En die is met FreshBed uniek en onovertroffen: beter én dieper slapen in een bed dat altijd aanvoelt alsof het net is verschoond, en hygiënisch blijft. Slaap is de fundering van ons bestaan en heeft invloed op alles wat we doen.

De samenwerking met Cravt Original is uniek. Op Maison & Objet in Parijs (wereldwijd dé toonaangevende designbeurs) presenteert FreshBed van 2-6 september in samenwerking met Cravt Original het model ICON: het iFo designbed uitgevoerd in een unieke brons legering.

Bij CRAVT Original ervaart u de luxe van vakmanschap. CRAVT Original biedt een exclusieve collectie buitengewone interieurobjecten, luxe meubilair, opvallende verlichting en geraffineerde accessoires. De combinatie van de traditionele vakmanschap en CRAVT Original ontwerpenmaakt hun collectie uniek.

Opererend vanuit het hoofdkantoor in Nederland, leveren zij exclusief interieur producten aan duizenden klanten over de hele wereld. De collectie vindt zijn weg naar luxe interieurs in meer dan 90 landen.

Wat maakt hun collectie zo bijzonder? Om te beginnen heeft elk product dat ze maken een natuurlijke afwerking van materialen verkregen door Moeder Aarde. Ze weten het waar te vinden en net zo belangrijk, hoe het op zeer bekwame wijze op een originele en bekwame manier te integreren in hun producten. De onderscheidende kenmerken van ‘The Art of Craftsmanship’ komen daar in terug.

De precisie, het doorzettingsvermogen en oog voor detail zijn ongeëvenaard. Het is dit onovertroffen niveau van vakmanschap dat hun producten doordrenkt met een kwaliteit die best te omschrijven is als 'luxe'. Dit stelt CRAVT Original in staat u een unieke collectie te tonen.

Kijk voor meer informatie op https://www.freshbed.com.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist