FreshBed

Introductie ICON

Op de designbeurs Maison & Objet in Parijs introduceerde FreshBed de ICON, het iFo designbed nu uitgevoerd in een legering van koper en zink.

 

Het bed is voorzien van een metaalfinishing die voor 95% uit metaalpoeder bestaat, waarbij het originele ontwerp en alle details van het bed behouden blijven. De finishing heeft alle eigenschappen van gietmetaal. Het oppervlak kan mat, glanzend, met structuur, roestig of gepatineerd gemaakt worden. De finishing is in verschillende metaalsoorten verkrijgbaar, waaronder koper, brons, messing, zink, tin, aluminium, ijzer, roestvrij staal, nikkel/zilver en goud.

Het hoofdbord ICON is een ontwerp van Cravt Original met panelen uitgevoerd in waterbestendig leer. Door een unieke behandeling met nanotechnologie is het leer zelfs geschikt om toe te passen in wastafels en er bijvoorbeeld volledige badkamers inclusief doucheruimte mee te bekleden. Het is bestand tegen alle invloeden van buitenaf en blijft net als een FreshBed schoon en hygiënisch.

De Cravt Original kroonluchters van seleniet (een gipskristal) scheppen een bijzondere sfeer en maken het plaatje compleet. De naam Seleniet is afkomstig van Selene, de Griekse godin van de maan.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist