FreshBed

Wellness tijdens je nachtrust

Slapen wordt kuren, opgeladen met positieve energie ademt u de nieuwe dag in. Een FreshBed is één en al zorg voor u. De innovatieve technologie zorgt ervoor dat iedere gebruiker individueel zijn of haar favoriete slaaptemperatuur kan instellen. Die temperatuur wordt in een FreshBed de hele nacht constant gehouden door een onhoorbare, actieve ventilatie met op temperatuur gebrachte lucht. Dat leidt tot sneller in slaap vallen en dieper en langer doorslapen. Het is wetenschappelijk bewezen dat temperatuur de kwaliteit van de nachtrust aanzienlijk beïnvloedt.De unieke combinatie van actieve ventilatie en temperatuurregeling voorkomt transpiratie. Waar in normale bedden de matras per jaar zo’n 120 liter transpiratievocht per persoon opneemt, blijft de matras van FreshBed droog en vrij van vocht. Een FreshBed voelt dus nooit klam aan.

De luchtvochtigheid in een FreshBed blijft laag waardoor huisstofmijt wordt geweerd en geen kans krijgt om te overleven. De lucht in en om het bed wordt gezuiverd met een HEPA-filter waardoor er vrij van allergenen en fijnstof geslapen wordt. U slaapt niet alleen beter en dieper, maar ook gezonder en schoner. Dé oplossing voor mensen die last hebben van allergie, astma, reuma, overmatig transpireren en overgangsklachten.

FreshBed schept het ideale microklimaat om meer rendement uit je nachtrust te halen. En de matras blijft schoon en hygiënisch: blijvend vrij van vocht, schimmels, bacteriën en huisstofmijt.

Heerlijk diep slapen, goed verzorgd en onbezorgd. Slapen wordt puur genieten en draagt zorg voor vitaliteit van lichaam én geest. Bij het ontwaken ervaart u het resultaat. U voelt een sensatie van lichtheid, een verzorgd lichaam, een ontspannen gevoel. Uw huid is goed doorbloed, u straalt frisheid uit en u voelt zich fit, klaar om de nieuwe dag te beginnen!

Afgebeeld is het FreshBed Divan Bed, nieuw in de collectie van FreshBed. Het heeft de uitstraling van een boxspring, maar dan met alle voordelen van FreshBed.

Kijk voor meer informatie op https://www.freshbed.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist