eve Sleep matrassen

Start up in Nederland

Het Britse eve Sleep zet deze maand voet op Nederlandse bodem. Na de succesvolle lanceringen in onder andere Groot-Brittannië, Amerika, Frankrijk en Duitsland, is het nu aan Nederland om kennis te maken met deze matrassen start-up. Opstaan is nog nooit zo fijn geweest!

eve Sleep is een pionier op het gebied van luxe slaapproducten en belooft een perfecte, dagelijkste start dankzij een gegarandeerd goede nachtrust. eve wil het aankopen van de belangrijkste items in huis revolutioneren door het aanbieden van de beste producten en een makkelijke, klantvriendelijke service. Bovendien biedt eve Sleep 100 nachten gratis testen aan en een garantie van 10 jaar op het matras.

In februari 2015 werd de gehele matrassenindustrie wakker geschud doordat de online retailer als eerste in Europa een goede nachtrust betaalbaar wist te maken. Het matras wordt geleverd in een box en biedt slechts één matras in verschillende maten aan. Hierdoor worden de eindeloze wandelingen door meubelboulevards en beddenzaken beperkt en kun je binnen 2 minuten online jouw matras bestellen. Het gele logo, dat lijkt op een rijzende zon, staat voor de energie die je hebt bij het opstaan. eve Sleep garandeert dat de consument de dag veel beter zal starten dankzij de goede nachtrust die het matras biedt. Bevalt het niet, dan kan het matras binnen 100 dagen kosteloos weer geretourneerd worden.

eve Sleep wil volledig uitbreiden tot een lifestylebrand en zal zich aankomende maanden gaan focussen op een aantal aanvullende producten zoals kussens, dekens en beddengoed. Wouter Vorstman, country head van eve Sleep in Nederland, geeft aan dat ze grote plannen hebben voor de toekomst en continu bezig zijn met productontwikkeling.

Jas Bagniewski, CEO bij eve Sleep en voormalig country head UK bij Zalando: “We kijken ontzettend uit naar onze lancering in Nederland. Nederlanders zijn altijd een stap voor wat betreft technologie; en met zo’n 92% dagelijkse internetgebruikers, doet Nederland veel meer online dan bijvoorbeeld in Frankrijk, Duitsland en zelfs Groot-Brittannië.“

“Wij zijn er zeker van dat ons merk én onze service de Nederlandse markt zal bevallen. We kunnen dan ook niet wachten om eve Sleep in Nederland verder uit te rollen en Nederlanders de perfecte start van de dag te bieden“, aldus Wouter Vorstman.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist