Eve Sleep

Perfect pocketvering matras

Twee jaar na de introductie van ‘s werelds meest comfortabele traagschuim matras, introduceert eve de perfecte pocketvering matras.

“Ons doel is om alle rompslomp tijdens het aankoopproces te verminderen. Een aantal klanten heeft ons gevraagd om een pocketvering matras te maken, die we tot voor kort niet hadden. We hebben er een nachtje over geslapen en dachten: waarom eigenlijk niet? Wij hebben de perfecte next-generation traagschuim matras en nu hebben wij het perfecte pocketvering matras gemaakt om onze klanten een eenvoudige keuze te geven.” - Jas Bagniewski, eve founder and CEO

waar is het van gemaakt?
De nieuwe pocketvering matras heeft een unieke combinatie van luxueuze lagen die exclusief geproduceerd zijn voor eve en met de hand zijn gemaakt in het Verenigd Koninkrijk. De luxueuze matras heeft katoenen en zijden fiberlagen die voor de perfecte veerkracht en temperatuurregulering zorgen. De matras heeft een ultieme basis van lange pocketveren (20cm, voor de matras-fans) voor optimaal comfort en ondersteuning.

De matras is afgewerkt met een gewatteerde dubbel-stretch cover, die slijtvast en superzacht is. Daarbij heeft het gebruiksvriendelijke handgrepen en luchtventielen om de ventilatie te reguleren. Het geheel is verpakt in de herkenbare doorgestikte Gele eve-cover van 100% katoen.

de eve service
De pocketvering matras komt met een 100-nachten-proefslapen periode, een niet-goed-geld-terug-service en heeft, net als de originele traagschuim matras, standaard 10 jaar garantie. De matras wordt zorgvuldig verpakt en door twee bezorgers thuis afgeleverd. Voor €20 extra neemt eve Sleep de oude matras mee terug om te laten recyclen.

over eve Sleep
eve is van mening dat iedereen een perfecte start verdient. Met als doelstelling slaapproducten te ontwerpen die ‘simply beautiful en beautifully simple’ zijn belooft eve een energieke ochtend en een productieve dag. eve gelooft dat iedere geweldige dag de avond ervoor al begint. Opgericht in Londen is eve Sleep inmiddels uitgerold door heel Europa. eve Sleep heeft de ambitie om de ingedutte slaapindustrie te prikkelen met meer gemak, klant is koning-service en superieure producten waarbij de kwaliteit belangrijker is dan de prijs.

 

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Slaapkamertrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist