Eva de Goede

vindt in M Line nieuwe trainingspartner

Hockey International Eva de Goede gaat een samenwerking aan met M Line. De Nederlandse beddenfabrikant is trots dat de Olympisch kampioene van 2008 en 2012 samen metandere topsporters het gezicht wordt van de sportieve campagne ‘sleep well, move better’.“M Line positioneert zich al jaren als hét slaapsysteem voor topsporters. Ruim 300 topsporters hebben hun weg naar M Line gevonden en vertrouwen op ons product. Eva de Goede zal als één van onze ambassadeurs symbool staan voor de topsport-community die voor M Line kiest. Het blijft speciaal om te mogen werken met mensen die zo’n kritische kijk op nachtrust hebben”, aldus Jaap Westland, Commercieel directeur M Line.

M Line slaapsystemen kenmerken zich door de ultieme drukverlagende eigenschappen, waardoor het zich exact naar de contouren van het lichaam vormt. Het lichaam neemt een ontspannen houding aan, spieren en zenuwen worden minder belast en de bloedsomloop wordt gestimuleerd. Hierdoor slaap je rustiger en heb je meer energie voor de dag. Een uniek slaapconcept, bij uitstek geschikt voor topsporters. Eva de Goede beaamt dit: “Als topsporter vraag ik iedere dag het uiterste van mezelf. Om zowel persoonlijk, voor mijn club als voor het nationale team het onderste uit de kan te halen. Dankzij de samenwerking met M Line laat ik gevoelsmatig niets meer aan het toeval over. Slaap is immers misschien wel de meest onderschatte training. Ik ben blij dat ik aan dit soort details kan werken, zeker met het WK in eigen land op komst!”

Eva de Goede zal deze zomer een vooraanstaande rol vervullen in de campagne van M Line. Ook Marlou van Rhijn werd onlangs verbonden aan M Line, terwijl Epke Zonderland al jaren voor M Line kiest. Daarmee wordt de beddenfabrikant aanbevolen door topsporters.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist