Ethnicraft bedden

Stijlvol naar dromenland

Een goede nachtrust was nog nooit zo belangrijk. Niet alleen voor de innerlijke rust, maar ook voor de fysieke gezondheid speelt voldoende slaap een cruciale factor. Ethnicraft creërde met haar verschillende soorten hout - waaronder natuureik, walnoot en teak - tal van tijdloze designs die je doen verlangen naar bedtijd.

Zo licht als een veertje
Het Air bed heeft niet veel nodig om de slaapkamer gezellig te maken. Haar afgeronde hoeken, zachte aflijning en warme tinten maken van Air een hemels licht bed. Het bijpassende nachtkastje trekt met haar zachtheid rust in de slaapkamer. De Air collectie is beschikbaar in zowel teak als natuureik.

Nachtelijke romantiek
Het Spindle bed vond haar inspiratie in het traditionele spinnewiel: in het hoofdeinde vormen zich namelijk perfect uitgelijnde spaken. De toelopende poten en afgeronde randen voegen op hun beurt een sensuele touch aan de meubelen. Doornroosje had in dit knusse nestje wel langer willen doezelen. De Spindle collectie is beschikbaar in natuureik en walnoot.

Een moderne oase van rust
Het Madra bed met bijhorende nachtkastje stralen een evenwichtige saamhorigheid uit. De strakke lijnen en ruwe afwerking van het hout zorgen beide voor een abstracte look en zijn ideaal voor een modern interieur. Voor decoratiefreaks zijn de nachtkastjes en bedrand ideaal om items op uit te stallen. De Madra collectie is beschikbaar in natuureik.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist