Etherische oliën om beter in slaap te komen

Gebruik het in bad of in de thee

Als je moeite hebt om ’s avonds in slaap te komen of om door te slapen, dan kan het zijn dat je al van alles geprobeerd hebt om toch zo goed mogelijk te slapen en ook genoeg slaap te krijgen. Dat kan alleen erg lastig zijn – wat je ook probeert, niet altijd werkt het en dan kan het lijken alsof er niks meer te proberen is. Maar niks is minder waar! Het gebruiken van etherische oliën wordt al eeuwen gedaan en ook als het gaat om een goede nachtrust zijn deze voor sommigen erg handig. Het gebruiken van etherische oliën doe je als volgt.

Gebruik het in bad of in de thee

Etherische oliën werken erg goed wanneer je er bijvoorbeeld mee in bad gaat, ermee stoomt of het direct in de thee doet. Dit kun je niet met alle soorten olie doen, sommige zijn namelijk schadelijk voor de huid of het lichaam. Zorg er dus wel voor dat als je dit doet, je dit alleen doet met een geschikte olie. Doe hier dus goed onderzoek naar. Maar ga je met een olie in bad of stoom je ermee? Dat is heerlijk en zal ervoor zorgen dat je heerlijk tot rust komt.

Aroma diffuser in je slaapkamer

Het gebruiken van etherische oliën kan niet altijd direct op de huid. Een ander ding wat je kunt doen is dan het gebruiken van een aroma diffuser. Hier wordt de olie door middel van een diffuser van Happyhaves verspreid door de ruimte, en dit is volledig onschadelijk maar verspreidt de geur juist door de hele ruimte. Zo ruik je het goed en kun je de aroma’s goed opnemen, en tijdens het slapen zal dit je dus ook enorm helpen. Bovendien is het handig dat je hem ’s avonds aan kunt zetten en tijdens het slapen weer uit kunt zetten, zo heb je er geen last van als hij aan staat.

Spray de olie direct op het bed

Veel oliën werken goed wanneer je ze bijvoorbeeld in spray vorm op je lakens of kussens sprayt. Dit kun je zelf maken door middel van een spuitfles en wat water, maar zijn ook kant en klaar te vinden. Een lekkere geur zoals lavendel kun je dan lekker op je kussen spuiten en zo heb je de hele nacht die geur bij je, waardoor je heerlijk tot rust komt en dus hopelijk ook goed kunt slapen. Zeker een effectieve manier die goed zal helpen. Zorg ook hier er weer voor dat het een olie is die niet vlekt op je lakens, en die niet schadelijk is voor de huid.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Slaapkamertrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist