Ergosleep Belevingsstudio

Een bed in lijn met uw SLAAP-DNA

Iedereen is uniek. Waarom zouden we dan allemaal op hetzelfde bed slapen? Ergosleep® ontwikkelde een bed dat helemaal op u is afgestemd. En dat is echt uniek. In de SLAAP-DNA® Belevingsstudio van Ergosleep® kan u het belang van een correcte ondersteuning aan den lijve ervaren. Die ondersteuning vormt de basis voor een deugddoende nachtrust. Laat Ergosleep® u meenemen op een boeiende ontdekkingstocht. In een bed dat naadloos uw lichaamsprofiel of SLAAP-DNA® volgt. Relax en geniet!

Klaar voor een unieke ervaring?
Voor we u kunnen laten beleven hoe een bed aanvoelt dat helemaal op uw slaapprofiel is afgestemd, houden we rekening met uw persoonlijke gegevens en bijzondere voorkeuren (oa. uw favoriete slaaphouding). Zo wordt de ondersteuning maximaal op uw lichaam afgestemd.

Ga rustig liggen
Tijd voor de échte beleving. U gaat "in bed", zoals elke avond. Alhoewel dit niet uw bed is, zal het allerminst vreemd aanvoelen. Integendeel! Terwijl u neerligt, komt u meer te weten over het belang van een goede nachtrust. Het slaapsysteem van Ergosleep® wordt aangepast aan uw lichaam. En daar vaart uw nachtrust wel bij.

Digitale Meting van uw SLAAP-DNA®
Terwijl u ontspannen geniet van een leuke mediavoorstelling worden de nodige metingen uitgevoerd en wordt uw persoonlijke slaapprofiel (SLAAP-DNA®) vastgelegd. Uiteraard houdt het systeem ook rekening met uw verschillende slaaphoudingen, want zelfs als u rustig slaapt, verandert u onbewust van houding.

Een overweldigende ervaring
Nu het bed u "kent", kunnen we u echt laten voelen wat het verschil is tussen een "gewoon" bed en een op uw lichaamsprofiel afgestemde Ergosleep®. Alle drukpunten zijn weggenomen. U wordt volledig gedragen. Terwijl we u laten ontspannen, wordt u vanzelf helemaal ZEN.

De finishing touch
U zal niet de eerste zijn die het jammer vindt dat de beleving hier eindigt. U krijgt van ons een document met daarop uw SLAAP-DNA® en ons gefundeerd advies. Aan de hand daarvan kunt u uw bed samenstellen: een lattenbodem of een boxspring, het type matras, het hoofdkussen, enz. En ook de aankleding van uw bed kan u op uw eigen smaak afstemmen door een persoonlijke keuze uit het brede gamma hoofdborden, stoffen, pootjes en toebehoren. Zo kan uw bed, van binnen én van buiten, helemaal aan uw smaak worden aangepast.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist