Emma Matrassen

Perfecte nachtrust voor een Hollandse prijs

De start-up Emma Matras, dat sinds een aantal maanden actief is op de Nederlandse markt, is onlangs als ‘Beste uit de Test’ beoordeeld door de Consumentenbond. Van de 72 andere matrasaanbieders - waaronder bekende merken - scoort Emma de hoogste cijfer (7,7) én de beste beoordeling. Het matras wordt online besteld en is beschikbaar in één model. Men kiest alleen voor de gewenste afmeting. De matrassen van Emma hebben drie verschillendeschuimlagen en passen zich aan elke lichaamstype aan. Volgens de Consumentenbond scoort Emma bijzonder hoog op lange levensduur (9,3), veerkracht (9,6) en aanpassingsvermogen bij verschillende slaaphoudingen (8,2).Slapen in een luxe hotelbed
Mensen zijn veeleisend over de kwaliteit van hun nachtrust. “Daarom hebben wij veel energie gestopt in het ontwikkelen van onze matras. Emma combineert verschillende materialen met een speciale technologie die er samen voor zorgen dat het matras zich volledig aanpast aan de vorm en het lichaam van de gebruiker. Wij krijgen veel terug dat Emma voelt alsof je slaapt in een luxe hotelbed", aldus Mariska Meints, medeoprichter van Emma Matras in Nederland.

Over Emma Matras
Emma Matras is een Duits bedrijf gevestigd in Frankfurt am Main en in 2015 opgericht door de jonge ondernemer Max Laarman. In Duitsland heeft Emma al meer dan 35.000 matrassen verkocht. Sinds 2016 is het bedrijf ook actief in zeven landen waaronder het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, België en Nederland. De matrassen worden in Duitsland geproduceerd. Mariska Meints (27 jaar) leidt sinds 2016 de Nederlandse tak van Emma.

Kijk voor meer informatie op https://www.emma-matras.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist