Een super-de-luxe slaapkamer

Ideeën & inspiratie

We brengen maar liefst een derde van ons leven in bed door. Dat alleen is al reden genoeg om van je slaapkamer de meest luxe ruimte van het huis te maken. Maar dit is al helemaal de moeite waard als je ook nog graag in bed een boek leest, of aan ontbijt op bed doet. Met deze meubels en accessoires creëer jij een super-de-luxe slaapkamer. Zo begint elke dag goed!

 

Luxe bed

In een luxe slaapkamer mag een luxe bed natuurlijk niet ontbreken. Doe dat simpele bedframe de deur uit en investeer in een bed waar je écht goed in slaapt.

Boxspring

Er is geen bed dat sterkere associaties oproept met het luxe hotelleven dan de boxspring. Een boxspring is een gestoffeerde bedbodem met metalen pocketveren. Het bed heeft dus geen lattenbodem. Op de bedbodem hoort een echt boxspringmatras. Hier zitten ook veren in verwerkt. Een boxspring zorgt voor optimaal slaapcomfort en goede ventilatie. En zit je graag rechtop in bed met een goed boek? Ga dan voor een elektrisch verstelbaar model. 

Waterbed

Het kan waarschijnlijk niet luxer dan een waterbed. Een waterbed geeft je het gevoel alsof je zweeft. Het vormt zich compleet naar je lichaam, waardoor je er altijd volledig ontspannen bij ligt. De tegendruk van het water helpt bovendien de bloedcirculatie op peil te houden als je slaapt. Zo kan jij ’s nachts volledig herstellen van een drukke dag. En wat misschien nog wel het allermooiste is: je kunt de temperatuur van het water zelf bepalen! Zo heb je het ’s zomers lekker koel en ’s winters lekker warm.

Luxe beddengoed

Bij zo’n prachtig bed hoort natuurlijk ook luxe beddengoed. Kies voor kwalitatief hoogstaande materialen voor het meeste slaapplezier en de langste levensduur.

Kasjmieren dekbed

Dekbedden zijn er in net zoveel soorten en maten als hoofdkussens. Het meest luxe materiaal dat je voor een dekbed kunt kiezen is ongetwijfeld kasjmier. Kasjmier is een hele fijne wol, afkomstig van de kasjmiergeit. Deze geit leeft in bergachtige landschappen waar de temperatuur overdag flink oploopt, maar waar het ’s nachts heel koud kan worden. Kasjmierwol is dus ook bijzonder isolerend en uitermate geschikt voor temperatuurwisselingen. Het houdt je warm in de winter en koel in de

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist