Eastborn Nummer 10

Boxspringcombinatie in WK-sfeer

Eastborn boxspringcombinatie Nummer 10 kwam in januari 2014 als ‘Beste uit de test’ van de Consumentenbond. In de aanloop naar het WK voetbal lanceert Eastborn een speciale Rio Edition
van deze succesvolle boxspring. Topkwaliteit en oranjegevoel gaan daarbij hand in hand. De nieuwe Eastborn Nummer 10 Rio Edition heeft een topmatras van het nieuwe Fresssh! Foam. Dit schuim met de eigenschappen van gel ventileert optimaal en heeft een verkoelende werking. Het is daardoor ideaal voor warme zomernachten. Bovendien heeft deze Nummer 10 een speciaal hoofdbord met een subtiele oranje bies. Ook kunnen de poten mee worden gestoffeerd.

Gratis kussens met speakers
Bij aanschaf van een Nummer 10 Rio Edition ontvangt de klant twee kussens ‘Jack’ gratis. Deze kussens van traagschuim zijn niet alleen uiterst comfortabel, ze zijn ook voorzien van ingebouwde
speakertjes. Met deze kussens hoef je geen moment van de WK-wedstrijden te missen. Deze kussenactie is geldig tijdens de Eastborn WK Weken van 24 mei t/m 12 juli 2014.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist