Eastborn matrassen en boxsprings

Master

De slaapkamer is een belangrijke plek in huis. Hier kijkt u in een intieme en behaaglijke sfeer nog even televisie voor u gaat slapen, leest u een spannend boek, rust u een uurtje uit op een drukke doordeweekse dag of geniet u van een lekker zondags ontbijt. Dat vraagt om een persoonlijke inrichting. En om een slaapsysteem in een stijl en een kleur dat bij u past en waarin u comfortabel kunt ontspannen en uitrusten. Dat vraagt om een bed uit de Master Collection van Eastborn.

Create your own dreams

Met de Master Collection biedt Eastborn u een uniek slaapconcept met ontelbare keuzemogelijkheden. Met verschillende matrassen en topdekmatrassen, met vlakke tot volledig verstelbare boxsprings, met diverse formaten en vormen hoofd- en voetborden en met een breed assortiment accessoires. U kunt kiezen uit meerdere bedbreedtes en -lengtes en uit meer dan 100 combinaties van stoffen en stofkleuren. Zelfs als het gaat om de bedpoten, de afwerking en andere details biedt Eastborn u tal van keuzes. Met de Master Collection van Eastborn creëert u dus uw eigen slaapdromen.

De nieuwe trend: een echt lederen bed!

Echt leer is niet gemaakt, het is gegroeid. Een natuurproduct dus, met al zijn eigenschappen en nuances.

Met alle natuurproducten heeft het gemeen, dat het in de loop der jaren mooier wordt. Het leder dat Eastborn gebruikt is voorzien van een lichtgepigmenteerde beschermlaag, een zeer dun laagje, waardoor dit ledertype zijn oorspronkelijke soepelheid behoudt én praktisch in gebruik is.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Eastborn Slaapsystemen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist