Eastborn evening breeze

Revolutionair: koel en gezond slapen

Eastborn Slaapsystemen, specialist in boxsprings en matrassen, introduceert begin mei op de Nederlandse markt een innovatie op slaapgebied. De Eastborn Evening Breeze, een bed met een fraai vormgegeven hoofdeinde en luifel, waaronder het onder alle omstandigheden en temperaturen koel en comfortabel slapen is.

Heerlijke zomerse nachten
Stelt u zich eens voor: u hebt genoten van een lange, zwoele zomeravond en dan volgt de anticlimax; een broeierige slaapkamer, slapeloze klamme nachten en zoemende muggen. Natuurlijk kunt u de lakens van u afleggen en het raam openzetten. Maar dat geeft vaak weinig verkoeling en trekt muggen aan. U woelt de hele nacht door, om vermoeid weer wakker te worden.

Vanaf nu zijn die vervelende en zweterige nachten voorgoed verleden tijd. Eastborn introduceert namelijk in mei in Nederland een spectaculaire en revolutionaire vinding op slaapgebied, de Eastborn Evening Breeze. Een bed, waarin het onder alle omstandigheden en temperaturen koel en comfortabel slapen is. Dat voorkomt onrustig draaien en keren, met als gevolg een diepere slaap, waarna het heerlijk fris en fit ontwaken is.

Comfortabel ligcomfort
Het ligcomfort, de vochtregulatie en ventilatie blijven de basis voor alle boxspringbedden en matrassen van Eastborn. Met de Eastborn Evening Breeze worden deze superieure basiseigenschappen uitgebreid met de mogelijkheid om een constante temperatuur te creëren middels een mild en lokaal briesje. Daarmee wordt overmatig transpireren tegengegaan en dat betekent minder vochtverlies. Een plezierige bijkomstigheid van deze verkoeling is, dat het lekkere dekbed of het comfortabele laken niet meer weggelegd hoeft te worden. Ook de ramen mogen gerust open. Muggen? Die houden niet van koelte en blijven liever ver uit de buurt van de Eastborn Evening Breeze.

 

Kijk voor meer informatie op https://www.eastborn.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Eastborn Slaapsystemen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist