Eastborn brengt samen met Philips boxspringhoofdbord

Color Ambiance met Philips Living Colors verlichting

Eastborn, specialist in boxsprings en matrassen, introduceert samen met Philips een nieuw hoofdbord ‘Color Ambiance’. Color Ambiance is een hoofdbord met ingebouwde LivingColors verlichting van Philips. Het hoofdbord zal worden geïntroduceerd in de Eastborn Prime, Master- en Sand Collection. Het hoofdbord is vanaf maart 2012 verkrijgbaar.Het Eastborn hoofdbord bevat hoge kwaliteit en veilige Philips LED-modules en technologie.

Op de afstandbediening van de Color Ambiance hoeft men alleen het kleurenwieltje aan te raken om de kamer een geheel eigen sfeer te geven. Eventueel kunnen er meerdere andere Philips lampen of schakelaars bediend worden met deze unieke afstandbediening. Het hoofdbord is verkrijgbaar vanaf € 1250,-.

Marketing manager Janny Polak: ‘De slaapkamer is niet langer een kamer waar men voornamelijk slaapt, maar een ruimte waar men de hele dag door van kan genieten; heerlijk ontspannen, tv kijken of lezen. Eastborn en Philips leveren gezamenlijk een totaal nieuwe en unieke slaapkamerervaring. Uniek slaapcomfort in combinatie met een persoonlijke sfeer die kan veranderen van moment tot moment.’

Eastborn en Philips brengen Color Ambiance gezamenlijk in ondermeer Nederland, België en Duitsland.

Over Eastborn
Eastborn Slaapsystemen BV produceert en vermarkt al sinds 1959 een breed assortiment van innovatieve en kwalitatief zeer hoogwaardige boxsprings en matrassen. De producten van Eastborn vinden vanuit een zeer moderne fabriek in Vroomshoop hun weg naar vele consumenten via een geselecteerd en deskundig dealernetwerk in Nederland, België en Duitsland. Naast een zeer uitgebreid slaapkamerassortiment, beschikt Eastborn ook over een afdeling projecten met professionele matrassen, boxsprings, bodems en bedden voor de horeca en de medische wereld. Verder produceert Eastborn scheepsmatrassen voor vele cruiseschepen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Eastborn Slaapsystemen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist