Eastborn Boxsprings

In Shape

Speciaal voor de In.Shape collectie ontwikkelden we een heerlijk comfortabele boxspring, verkrijgbaar met een vast óf elektrisch verstelbaar frame en voorzien van een Advanced Pocket interieur. Het gebruik van Advanced Pocketveren maakt het slaapsysteem bijzonder duurzaam en comfortabel: je lichaam wordt gelijkmatig ondersteund en ook na vele jaren intensief gebruik komt de Advanced Pocketveer steeds weer in z’n oorspronkelijke stand terug.

Hoofdkussens

Een goed kussen is belangrijk. Door de rug van de mens loopt de wervelkolom. Om goed uit te kunnen rusten als je slaapt is het belangrijk dat je wervelkolom ontspannen is. Naast goede ondersteuning moet een kussen ook bijdragen aan warmte-isolatie en ventilatie. Het is belangrijk dat de matras al gekozen is, omdat het samenspel tussen kussen en matras van invloed is op wat je voelt. De kussens van In.Shape zijn in twee varianten leverbaar en elke variant is in drie hoogtes leverbaar. Om goede warmte-isolatie en ventilatie te krijgen zijn de hoezen van beide In.Shape kussens voorzien van ClimateControl.

Stoffen

In de In.Shape collectie kan je alle stoffen uit de Eastborn collectie kiezen. Deze stoffencollectie bevat ongeveer 20 stofsoorten, elk met een ruime keus aan kleuren. De stoffencollectie wordt twee maal per jaar kritisch onder de loep genomen. Aan de hand van trends en ontwikkelingen (die wij door diverse beursbezoeken zien) wordt de stoffencollectie met de meeste zorg actueel gehouden. Tot in elk detail wordt de nette afwerking van stoffering doorgevoerd door onze gekwalificeerde meubelstoffeerders. De boxsprings worden met een dubbelnaaldse doorstikking uitgevoerd. Verschillende stoffen, verschillende stijlen, verschillende kleuren, verschillende motieven. Je kan je slaapkamer naar eigen wens en smaak inrichten door een stof te kiezen die aansluit bij je gordijnen, kasten of vloer. Indien je een stof hebt gekozen voor je In.Shape bed en je wenst een staal van de stof om bijvoorbeeld gordijnen of beddengoed bij uit te zoeken, dan kan je via deze website een knipstaal aanvragen van die stof.

De juiste keuze

We begrijpen heel goed dat je bij de aanschaf van een slaapsysteem niet over één nacht ijs gaat. Daarom is uitzoeken welk matras het beste bij jou past vooral een kwestie van ervaren. Kom dus gerust een keertje proefliggen bij één van onze In.Shape dealers. De verkoopadviseurs daar kunnen je precies vertellen op welk type matras en in combinatie met welke boxspring je perfect in evenwicht bent en helpen je graag bij het maken van een verantwoorde keuze.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Eastborn Slaapsystemen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist