Dorsoo

Slaapsysteem tegen rugpijn

Gun je rug de nodige rust met het ACTIVE+ slaapsysteem

Wie last heeft van zijn rug, heeft allicht al van alles geprobeerd: andere slaaphoudingen, een harder of zachter matras, een nieuwe bodem. Helaas niet altijd met het gewenste resultaat. Dat komt omdat een slaapsysteem dat de rug écht spaart, veeleer een en-en-verhaal is dan een of-of-verhaal. Het komt erop aan om matras, lattenbodem en slaaphouding volledig op elkaar af te stemmen. Dat is precies wat het ACTIVE+ slaapsysteem van slaapexpert Dorsoo doet. Het volgt je lichaam helemaal en biedt tegelijkertijd op ieder moment een ergonomisch perfecte ondersteuning.

Voor een heilzame slaaphygiëne

Dankzij het ACTIVE+ slaapsysteem heb je binnen de kortste keren minder last van rug- en spierpijn, herstellen je tussenwervelschijven beter en zul je minder woelen, dieper slapen en frisser opstaan. Daardoor heb je ook minder last van hoofdpijn en ben je minder gevoelig voor stress. Kortom, je slaaphygiëne komt in een positieve spiraal terecht, waardoor heel wat kwalen verleden tijd worden. Het systeem bewees zijn degelijkheid al voor duizenden klanten en wordt gelauwerd door tal van therapeuten.

De basis voor alles: de hydraulische lattenbodem

De hydraulische ACTIVE+ lattenbodem bestaat uit pompjes die de druk verdelen als je beweegt. Ze geven een actieve opwaartse steun aan je benen en lage rug. Als je verandert van slaaphouding, beweegt de lattenbodem waar nodig mee, bijvoorbeeld bij je schouders en bekken.

Lattenbodem en matras in perfecte harmonie


Het ACTIVE+ matras is speciaal ontwikkeld om volledig flexibel en harmonieus mee te werken met de lattenbodem. Het bestaat uit een matraskern met beweegbare segmenten en is gemaakt van duurzaam en veilig koudschuim. De uiterst comfortabele matrashoes is gemaakt van de natuurlijke stoffen kapok en viscose, waardoor ze niet alleen zacht en rekbaar is, maar ook vochtregulerend en luchtdoorlatend. Bovendien is deze anti-allergisch door de natuurlijke behandeling tegen huisstofmijt, bedwantsen, motten en muggen.
De matrassen bestaan in een één- of tweepersoonsversie en in de comforttypes soft of medium. Voor wie gevoelige schouders heeft, is er de optie van een speciale schouderzone.

Het ACTIVE+ slaapsysteem past in elk bedframe

Binnen het ACTIVE+ slaapsysteem heb je keuze tussen een vaste lattenbodem of een elektrisch verstelbare lattenbodem in zes standen. Bij een tweepersoonsbed kun je ieder je systeem kiezen. Het elektrisch verstelbare systeem beschikt over een unieke, gepatenteerde rugsteun en tal van accessoires, zoals een ledlampje onder het bed en een draadloze afstandsbediening met verlicht toetsenbord, zaklamp- en geheugenfunctie.
Het goede nieuws is ook nog eens dat je niet noodzakelijk je hele bedframe hoeft te vervangen. Het Dorsoo ACTIVE+ slaapsysteem kan immers eenvoudig worden ingebouwd in een bestaand bedframe.

Alleen een matras? Dan is het COMFORT-matras een topper

Zoek je alleen een matras? Dan is het COMFORT-matras het beste alternatief voor alle voordelen die het ACTIVE+ slaapsysteem te bieden heeft.

Interesse in pijnvrij slapen?

Wil je meer info over het ACTIVE+ slaapsysteem of het COMFORT-matras, neem dan contact op via +32 54 31 97 21 of surf naar www.dorsoo.com/nl


Met speciale dank aan Bedding Slaapcomfort te Ede

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist