De Witte Lietaer

hybride matras Caap’

Je verwacht van een matras dat je lekker slaapt en volledig uitgerust weer opstaat. Het hybride matras van Caap’ by De Witte Lietaer is dan een uitstekende keuze. Het is geschikt voor elk lichaamstype en ondersteunt je optimaal. Dankzij drie specifieke schuimlagen is het matras geschikt voor iedereen, of je nu op je zij, buik of rug slaapt. Het geeft een subliem slaapcomfort aan elke lighouding.

De toplaag van het Caap’ matras is een ademende softfoam comfortlaag die warmte- en vochtregulerend werkt. Met de Visco-tussenlaag krijgt je lichaam de ideale drukverdeling voor een optimaal ligcomfort. De Paarl-ondersteuningslaag vormt een stevige basis en biedt met 7 comfortzones de ideale lichaamssteun. Elke laag is essentieel en bij elkaar bieden ze het beste slaapcomfort.

Specialist op het gebied van slapen
Het matras is subliem afgewerkt en voorzien van een vochtregulerende, hypoallergene,  luchtdoorlatende tijk met handige antislipspiegel aan de onderzijde. De tijk is afneembaar en mag in de wasmachine op 60° C worden gewassen. Het matras is compact en handig verpakt en daardoor makkelijk te transporteren in een draagbare doos. Uitgepakt laat je het matras 48 uur rusten, dan heeft het de perfecte vorm aangenomen.

Caap’ is een merk van De Witte Lietaer, specialist op het gebied van slapen. Zowel thuis als in luxe hotels. Het matras wordt geheel geproduceerd in België, waarmee de beste kwaliteit en service worden gegarandeerd.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Slaapkamertrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist